притисни ентер »

Анди Исмаили светски шампион во современ танц за деца
Анди Исмаили светски шампион во современ танц за деца

Анди Исмаили светски шампион во современ танц за деца

Анди Исмаили светски шампион во современ танц за деца Победничката кореографија со наслов „Don’t answer the phone” е дело на Андријана Петковски од „Брејк а лег”, додека тренери на анди се Вулнет Незири и Сарита Селмани од танцовото студио „I dance”. Следен предизвик за овој исклучително талентиран танчар е европското првенство во џез, современ и класичен

Македонец е светски шампион во современ танц

Македонец е светски шампион во современ танц

Анди Исмаили од Гостивар стана светски шампион во категоријата современ танц соло деца на Светското првенство што се одржува во Осса, Полска. Тој е член на танцовото студио I Dance. Победничката кореографија, со наслов Don’t answer the phone, ја направи Андријана Петковски од „Брејк а лег”. Анди наскоро ќе се натпреварува и на Европското првенство

Македонец е светски шампион во современ танц

Македонец е светски шампион во современ танц

Анди Исмаили од Гостивар стана светски шампион во категоријата современ танц соло деца на Светското првенство што се одржува во Осса, Полска. Тој е член на танцовото студио I Dance. Победничката кореографија, со наслов Don’t answer the phone, ја направи Андријана Петковски од „Брејк а Лег”. Анди наскоро ќе се натпреварува и на Европското првенство

Малиот Анди од Гостивар светски првак во современ танц

Малиот Анди од Гостивар светски првак во современ танц

41 Споделувања Share Tweet Младиот Анди Исмаили од танцовото студио „I Dance” од Гостивар е новиот светски шампион во категоријата современ танц соло деца на Светското првенство кое се одржува во Осса, Полска. Победничката кореографија со наслов „Don’t answer the phone” е дело на Андријана Петковски од „Брејк а Лег”, додека тренери на Анди се Вулнет

Анди Исмаили светски шампион во современ танц за деца

Анди Исмаили светски шампион во современ танц за деца

Младиот Анди Исмаили од танцовото студио „I Dance” од Гостивар е новиот светски шампион во категоријата современ танц соло деца на Светското првенство кое се одржува во Осса, Полска. Победничката кореографија со наслов „Don’t answer the phone” е дело на Андријана Петковски од „Брејк а Лег”, додека тренери на Анди се Вулнет Незири и Сарита Селмани од

Анди Исмаили oд Гостивар стана светски шампион во современ танц за деца

Анди Исмаили oд Гостивар стана светски шампион во современ танц за деца

Младиот Анди Исмаили од танцовото студио „I Dance” од Гостивар е новиот светски шампион во категоријата современ танц соло деца на Светското првенство кое се одржува во Осса, Полска. Младиот Анди Исмаили од танцовото студио „I Dance” од Гостивар е новиот светски шампион во категоријата современ танц соло деца на Светското првенство кое се одржува во

Анди Исмаили светски шампион во современ танц за деца

Анди Исмаили светски шампион во современ танц за деца

Победничката кореографија со наслов „Don’t answer the phone” е дело на Андријана Петковски од „Брејк а Лег”, додека тренери на Анди се Вулнет Незири и Сарита Селмани од танцовото студио „I Dance”. Следен предизвик за овој исклучително талентиран танчар е Европското првенство во џез, современ и класичен балет кое ќе се одржи во Скопје во Национална

Анди Исмаили од Гостивар нов светски шампион во современ танц за деца

Анди Исмаили од Гостивар нов светски шампион во современ танц за деца

Победничката кореографија со наслов „Don’t answer the phone” е дело на Андријана Петковски од „Брејк а Лег”, додека тренери на Анди се Вулнет Незири и Сарита Селмани од танцовото студио „I Dance”. Младиот Анди Исмаили од танцовото студио „I Dance” од Гостивар е новиот светски шампион во категоријата современ танц соло деца на Светското првенство кое

Анди Исмаили oд Гостивар стана светски шампион во современ танц за деца

Анди Исмаили oд Гостивар стана светски шампион во современ танц за деца

Младиот Анди Исмаили од танцовото студио „I Dance” од Гостивар е новиот светски шампион во категоријата современ танц соло деца на Светското првенство кое се одржува во Осса, Полска. Победничката кореографија со наслов „Don’t answer the phone” е дело на Андријана Петковски од „Брејк а Лег”, додека тренери на Анди се Вулнет Незири и Сарита Селмани од