притисни ентер »

Пендаровски пак кажа силни зборови, овој пат ќе остане ли зад нив?
Пендаровски пак кажа силни зборови, овој пат ќе остане ли зад нив?

Пендаровски пак кажа силни зборови, овој пат ќе остане ли зад нив?

Македонија се има изнаслушано многу силни зборови од страна на функционерите кои дебело ги плаќа. Низ годиниве, сите нешто уверуваат дека многу јако ја бранат државата и народот. Ама, Македонија многу често слуша и гледа дека позади зборовите, потоа, нема дела во тој правец, туку не ретко се тера дури и спротивно. Тоа е и големиот проблем во државата

Пендаровски пак кажа силни зборови, овој пат ќе остане ли силно позади нив?

Пендаровски пак кажа силни зборови, овој пат ќе остане ли силно позади нив?

Македонија се има изнаслушано многу силни зборови од страна на функционерите кои дебело ги плаќа. Низ годиниве, сите нешто ја бранат државата и народот. Ама, Македонија многу често слуша и гледа дека позади зборовите, потоа, нема дела во тој правец, туку често се тера сосема спротивно. Тоа е и големиот проблем во државата. И сега околу францускиот

„Скопско ехо“: „Пендаровски со силни зборови го отфрли францускиот предлог – дали и силно ќе остане зад кажаното?“

„Скопско ехо“: „Пендаровски со силни зборови го отфрли францускиот предлог – дали и силно ќе остане зад кажаното?“

„Пендаровски кажа силни зборови, отфрлајќи го францускиот предлог. Време е и самиот тој да стане посилен.“ – вели весникот „Скопско ехо“ во својот својот редакциски коментар со наслов „Пендаровски пак кажа силни зборови – ќе остане ли овојпат силно зад нив?“ „Скопско ехо“ пишува: „Македонија се има изнаслушано многу силни зборови од страна на функционерите