притисни ентер »

Најевтиниот „лек“ за настинка и вируси кој се користи речиси 100 години
Најевтиниот „лек“ за настинка и вируси кој се користи речиси 100 години

Најевтиниот „лек“ за настинка и вируси кој се користи речиси 100 години

„Лекувањето“ на настинката и вирусните болести со сода бикарбона било популарно во Америка пред 100 години. Овој бел прав не може да се смести во лековити средства, но докажано е дека помага при многубројни проблеми, не само здравствени. Одамна е познато дека одржување на рамнотежа на pH во крвта е многу важно за јак имунитет и заштита од болести.

Најевтиниот „лек“ за настинка и вируси кој се користи речиси 100 години

Најевтиниот „лек“ за настинка и вируси кој се користи речиси 100 години

„Лекувањето“ на настинката и вирусните болести со сода бикарбона било популарно во Америка пред 100 години. Овој бел прав не може да се смести во лековити средства, но докажано е дека помага при многубројни проблеми, не само здравствени. Одамна е познато дека одржување на рамнотежа на pH во крвта е многу важно за јак имунитет и заштита од болести.

Најевтиниот „лек“ за настинка и вируси кој се користи речиси 100 години: Сите го имаме дома, а доктор го кажува рецептот

Најевтиниот „лек“ за настинка и вируси кој се користи речиси 100 години: Сите го имаме дома, а доктор го кажува рецептот

„Лекувањето“ на настинката и вирусните болести со сода бикарбона било популарно во Америка пред 100 години. Овој бел прав не може да се смести во лековити средства, но докажано е дека помага при многубројни проблеми, не само здравствени. Одамна е познато дека одржување на рамнотежа на pH во крвта е многу важно за јак имунитет и заштита од болести.

Најевтиниот „лек“ за настинка и вируси кој се користи речиси 100 години: Сите го имаме дома, а доктор го кажува рецептот

Најевтиниот „лек“ за настинка и вируси кој се користи речиси 100 години: Сите го имаме дома, а доктор го кажува рецептот

„Лекувањето“ на настинката и вирусните болести со сода бикарбона било популарно во Америка пред 100 години. Овој бел прав не може да се смести во лековити средства, но докажано е дека помага при многубројни проблеми, не само здравствени. Одамна е познато дека одржување на рамнотежа на pH во крвта е многу важно за јак имунитет и заштита од болести.

Најевтиниот лек за настинка кој се користи 100 години: Сите го имаме дома!

Најевтиниот лек за настинка кој се користи 100 години: Сите го имаме дома!

„Лекувањето“ на настинки и вирусни заболувања со сода бикарбона било популарно во Америка пред 100 години. Иако овој бел прав не може да се класифицира како лек, докажано е дека помага при бројни проблеми, не само за здравјето. Одамна е познато дека одржувањето на балансирана pH на крвта е многу важно за силен имунитет и заштита од болести. А еден