притисни ентер »

Жолт картон за Би-би-си? Кралскиот божиќен концерт ќе се емитува на Ај-ти-ви
Жолт картон за Би-би-си? Кралскиот божиќен концерт ќе се емитува на Ај-ти-ви

Жолт картон за Би-би-си? Кралскиот божиќен концерт ќе се емитува на Ај-ти-ви

Кавгата меѓу кралското семејство и Би-би-си се вжешти откако принцот Вилијам и војвотката од Кембриџ му забранија на британскиот јавен сервис да го емитува нивниот традиционален концерт со божиќни песни по бесот поради документарецот „Принцовите и печатот“. Хуманитарниот концерт наместо тоа ќе се емитува на „Ај-ти-ви“ (ITV), а Кејт Мидлтон ќе ги преземе

Жолт картон за Би-би-си? Кралскиот божиќен концерт ќе се емитува на Ај-ти-ви

Жолт картон за Би-би-си? Кралскиот божиќен концерт ќе се емитува на Ај-ти-ви

Кавгата меѓу кралското семејство и Би-би-си се вжешти откако принцот Вилијам и војвотката од Кембриџ му забранија на британскиот јавен сервис да го емитува нивниот традиционален концерт со божиќни песни по бесот поради документарецот „Принцовите и печатот“. Хуманитарниот концерт наместо тоа ќе се емитува на „Ај-ти-ви“ (ITV), а Кејт Мидлтон ќе ги преземе

Жолт картон за Би-би-си? Кралскиот божиќен концерт ќе се емитува на Ај-ти-ви

Жолт картон за Би-би-си? Кралскиот божиќен концерт ќе се емитува на Ај-ти-ви

Кавгата меѓу кралското семејство и Би-би-си се вжешти откако принцот Вилијам и војвотката од Кембриџ му забранија на британскиот јавен сервис да го емитува нивниот традиционален концерт со божиќни песни по бесот поради документарецот „Принцовите и печатот“. Хуманитарниот концерт наместо тоа ќе се емитува на „Ај-ти-ви“ (ITV), а Кејт Мидлтон ќе ги преземе

Жолт картон за Би-би-си? Кралскиот божиќен концерт ќе се емитува на Ај-ти-ви

Жолт картон за Би-би-си? Кралскиот божиќен концерт ќе се емитува на Ај-ти-ви

Кавгата меѓу кралското семејство и Би-би-си се вжешти откако принцот Вилијам и војвотката од Кембриџ му забранија на британскиот јавен сервис да го емитува нивниот традиционален концерт со божиќни песни по бесот поради документарецот „Принцовите и печатот“. Хуманитарниот концерт наместо тоа ќе се емитува на „Ај-ти-ви“ (ITV), а Кејт Мидлтон ќе ги преземе

Жолт картон за Би-би-си? Кралскиот божиќен концерт ќе се емитува на Ај-ти-ви

Жолт картон за Би-би-си? Кралскиот божиќен концерт ќе се емитува на Ај-ти-ви

Кавгата меѓу кралското семејство и Би-би-си се вжешти откако принцот Вилијам и војвотката од Кембриџ му забранија на британскиот јавен сервис да го емитува нивниот традиционален концерт со божиќни песни по бесот поради документарецот „Принцовите и печатот“. Хуманитарниот концерт наместо тоа ќе се емитува на „Ај-ти-ви“ (ITV), а Кејт Мидлтон ќе ги преземе

„Би-би-си“ одговара на тврдењата против документарецот „Принцовите и печатот“

„Би-би-си“ одговара на тврдењата против документарецот „Принцовите и печатот“

„Би-би-си“ застана во одбрана на својот документарен филм за односот меѓу принцовите Хари и Вилијам и новинарите од печатените медиуми. Бакингемската палата, Кенсингтонската палата и Кларенс Хаус соопштија дека програмата The Princes and the Press („Принцовите и печатот“) изнела „пренадуени и неосновани тврдења“. Во нивната реакција се наведува дека

„Би-би-си“ одговара на тврдењата против документарецот „Принцовите и печатот“

„Би-би-си“ одговара на тврдењата против документарецот „Принцовите и печатот“

„Би-би-си“ застана во одбрана на својот документарен филм за односот меѓу принцовите Хари и Вилијам и новинарите од печатените медиуми. Бакингемската палата, Кенсингтонската палата и Кларенс Хаус соопштија дека програмата The Princes and the Press („Принцовите и печатот“) изнела „пренадуени и неосновани тврдења“. Во нивната реакција се наведува дека

Би-би-си одговара на тврдењата против документарецот „Принцовите и печатот“

Би-би-си одговара на тврдењата против документарецот „Принцовите и печатот“

„Би-би-си“ застана во одбрана на својот документарен филм за односот меѓу принцовите Хари и Вилијам и новинарите од печатените медиуми. Бакингемската палата, Кенсингтонската палата и Кларенс Хаус соопштија дека програмата The Princes and the Press („Принцовите и печатот“) изнела „пренадуени и неосновани тврдења“. Во нивната реакција се наведува дека

„Би-би-си“ одговара на тврдењата против документарецот „Принцовите и печатот“

„Би-би-си“ одговара на тврдењата против документарецот „Принцовите и печатот“

„Би-би-си“ застана во одбрана на својот документарен филм за односот меѓу принцовите Хари и Вилијам и новинарите од печатените медиуми. Бакингемската палата, Кенсингтонската палата и Кларенс Хаус соопштија дека програмата The Princes and the Press („Принцовите и печатот“) изнела „пренадуени и неосновани тврдења“. Во нивната реакција се наведува дека

„Би-би-си“ одговара на тврдењата против документарецот „Принцовите и печатот“

„Би-би-си“ одговара на тврдењата против документарецот „Принцовите и печатот“

„Би-би-си“ застана во одбрана на својот документарен филм за односот меѓу принцовите Хари и Вилијам и новинарите од печатените медиуми. Бакингемската палата, Кенсингтонската палата и Кларенс Хаус соопштија дека програмата The Princes and the Press („Принцовите и печатот“) изнела „пренадуени и неосновани тврдења“. Во нивната реакција се наведува дека