притисни ентер »

Банани и млака вода – 12 дена и подготвени сте за плажа
Банани и млака вода – 12 дена и подготвени сте за плажа

Банани и млака вода – 12 дена и подготвени сте за плажа

Јапонските фармацевти Сумико и Хитоши Ватанабе препорачуваат диета со банани, којашто се држи најмногу 12 дена. За појадок се јадат една до четири, исклучиво со млака вода. Чајот и кафето се дозволени, но не секој ден. Во основа на оваа диета е појадокот кој се состои само од банани и млака вода. Останатите оброци во денот треба да бидат здрави, лесни