притисни ентер »

Samsung наскоро го лансира новиот Galaxy W20 на преклоп
Samsung наскоро го лансира новиот Galaxy W20 на преклоп

Samsung наскоро го лансира новиот Galaxy W20 на преклоп

Samsung Mobile за десетина дена ќе го лансира новиот смартфон на преклоп со двоен екран Samsung Galaxy W20 кој ќе има двоен екран и ќе биде надградба на Galaxy Fold. Samsung Galaxy W20 ќе има подобрен механизам на преклопување и подобра заштита на двата екрани од внатрешна и надворешна страна. Исто така еден од главните адути на Samsung Galaxy W20

Samsung прави евтин 5G смартфон

Samsung прави евтин 5G смартфон

Samsung Mobile подготвува евтин смартфон со 5G конекција кој ќе работи со новиот осум-јадрен Exynos 980 процесор. Според најновите информации станува збор за нова верзија на Samsung Galaxy A71 која ќе има 5G мобилен модем и солидни перформанси.

Samsung: Шест милиони телефони на преклоп во 2020 година

Samsung: Шест милиони телефони на преклоп во 2020 година

По официјалното претставување на својот прв модел на преклопување, Samsung Galaxy Fold, јужнокорејската компанија најави дека планира на пазарот да испорача пет до шест милиони телефони на преклопување на пазарот следната година. Извршниот директор на компанијата Донгџинг Кох, за време на форумот на Samsung AI во Јужна Кореја, потврди дека јужнокорејскиот

Samsung: Значително ќе се зголеми продажбата на преклопни уреди во 2020. година

Samsung: Значително ќе се зголеми продажбата на преклопни уреди во 2020. година

Пред неколку недели, Samsung објави дека планира да испорача пет до шест милиони преклопни/флексибилни телефони во текот на следната година, како што ќе расте побарувачката за ваков вид на уреди. За време на AI Форумот на Samsung во Јужна Кореја, Извршниот директор на компаниата DJ Koh потврди дека јужнокорејскиот гигант значително ќе ја зголеми продажбата

SAMSUNG НAЈАBИ: Пeт дo шeст милиoни тeлeфoни на прeклoпувaњe на пaзaрoт cлeднaтa гoдинa

SAMSUNG НAЈАBИ: Пeт дo шeст милиoни тeлeфoни на прeклoпувaњe на пaзaрoт cлeднaтa гoдинa

По официјалното претставување на својот прв модел на преклопување, Samsung Galaxy Fold, јужнокорејската компанија најави дека планира на пазарот да испорача пет до шест милиони телефони на преклопување на пазарот следната година. Извршниот директор на компанијата Донгџинг Кох, за време на форумот на Samsung AI во Јужна Кореја, потврди дека јужнокорејскиот

Samsung: Значително ќе се зголеми продажбата на преклопни уреди во 2020. година

Samsung: Значително ќе се зголеми продажбата на преклопни уреди во 2020. година

Пред неколку недели, Samsung објави дека планира да испорача пет до шест милиони преклопни/флексибилни телефони во текот на следната година, како што ќе расте побарувачката за ваков вид на уреди. За време на AI Форумот на Samsung во Јужна Кореја, Извршниот директор на компаниата DJ Koh потврди дека јужнокорејскиот гигант значително ќе ја зголеми продажбата