притисни ентер »

Oпштина Центар нема да гради нова сала на КК Работнички
Oпштина Центар нема да гради нова сала на КК Работнички

Oпштина Центар нема да гради нова сала на КК Работнички

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, најави реконструкција на салата „Градски парк“ која е препознатлив дом на најтрофејниот македонски кошаркарски клуб Работнички. Герасимовски не се откажува од идејата за изградба на нова сала, но првична цел на сопственикот на клуб е оспособување за натпревари на постоечката сала. – Пред две години