притисни ентер »

Маркоски: Во недела не чека голема борба, се надевам дека пехарот ќе го однесеме во Битола
Маркоски: Во недела не чека голема борба, се надевам дека пехарот ќе го однесеме во Битола

Маркоски: Во недела не чека голема борба, се надевам дека пехарот ќе го однесеме во Битола

Двата најдобри тима од оваа сезона ќе водат битка за пехарот и во Купот на Македонија. Полуфиналните пресметки завршија со очекуван епилог, Е.Пелистер и Вардар ги оправдаа улогите на фаворити, па во недела одново ќе ги вкрстат „копјата“ за нов трофеј. Вардар 1961 ја доби едната битка и тоа во Битола за шампионската титула, останува да видиме кој ќе

Маркоски: Во недела не чека голема борба, се надевам дека пехарот ќе го однесеме во Битола

Маркоски: Во недела не чека голема борба, се надевам дека пехарот ќе го однесеме во Битола

Двата најдобри тима од оваа сезона ќе водат битка за пехарот и во Купот на Македонија. Полуфиналните пресметки завршија со очекуван епилог, Е.Пелистер и Вардар ги оправдаа улогите на фаворити, па во недела одново ќе ги вкрстат „копјата“ за нов трофеј. Вардар 1961 ја доби едната битка и тоа во Битола за шампионската титула, останува да видиме кој ќе

Маркоски: Во недела не чека голема борба, се надевам дека пехарот ќе го однесеме во Битола

Маркоски: Во недела не чека голема борба, се надевам дека пехарот ќе го однесеме во Битола

Двата најдобри тима од оваа сезона ќе водат битка за пехарот и во Купот на Македонија. Полуфиналните пресметки завршија со очекуван епилог, Е.Пелистер и Вардар ги оправдаа улогите на фаворити, па во недела одново ќе ги вкрстат „копјата“ за нов трофеј. Вардар 1961 ја доби едната битка и тоа во Битола за шампионската титула, останува да видиме кој ќе