притисни ентер »

Македонија со Бонер во ноемвриските квалификации за ЕП 2023

Македонија со Бонер во ноемвриските квалификации за ЕП 2023

Македонската женска репрезентација денеска и официјално доби нов селектор. Александар Ашаданов, кој беше помошник ја доби довербата од страна на КФСМ. Иако во квалификациите за ЕП 2023 го чека тешка задача, сепак одлучи да го прифати предизвикот и да се обиде да го стори она што со години на никого не му успева, да го подигне нивото на националниот

Ашаданов нов селектор на македонската женска кошаркарска репрезентација

Ашаданов нов селектор на македонската женска кошаркарска репрезентација

Актуелниот шеф на стручниот штаб на ЖКК Вардар, и доскорешен асистент-тренер во нашата најдобра селекција, Александар Ашаданов, ќе ја предводи македонската сениорска репрезентација во наредниот циклус од квалификациите за пласман на Европското првенство кое ќе се одржи во 2023 година во Словенија и Израел. -Чест и задоволство е да се биде селектор

Познат е наследникот на Ѓоровиќ: Ашаданов ќе ја води женската кошаркарска репрезентација

Познат е наследникот на Ѓоровиќ: Ашаданов ќе ја води женската кошаркарска репрезентација

Младиот македонски кошаркарски стручњак, Александар Ашаданов (32 години) е именуван за нов предводник на женската сениорска репрезентација на Македонија. Тој ќе го заземе местото на Владимир Ѓоровиќ или поточно треба да ја продолжи неговата работа ако се има предвид дека беше дел од стручниот штаб што значи дека добро знае со што располагаме во овој

Ашаданов е нов селектор на кошаркарските сениорки на Македонија

Ашаданов е нов селектор на кошаркарските сениорки на Македонија

Актуелниот шеф на стручниот штаб на ЖКК Вардар и доскорешен асистент-тренер во македонската најдобра селекција, Александар Ашаданов (32), ќе ја предводи женската сениорска репрезентација на Македонија во наредниот циклус од квалификациите за пласман на Европското првенство (ЕП), кое ќе се одржи во 2023 година во Словенија и Израел. Македонија во квалификациите

Македонија со Бонер во ноемвриските квалификации за ЕП 2023

Македонија со Бонер во ноемвриските квалификации за ЕП 2023

Македонската женска репрезентација денеска и официјално доби нов селектор. Александар Ашаданов, кој беше помошник ја доби довербата од страна на КФСМ. Иако во квалификациите за ЕП 2023 го чека тешка задача, сепак одлучи да го прифати предизвикот и да се обиде да го стори она што со години на никого не му успева, да го подигне нивото на националниот

Ашаданов и официјално селектор на сениорките: Верувам во квалитетот на репрезентативките

Ашаданов и официјално селектор на сениорките: Верувам во квалитетот на репрезентативките

Александар Ашаданов е нов селекторот на македонската жнеска репрезентација. Актуелниот шеф на стручниот штаб на ЖКК Вардар ќе ги предводи дамите во наредниот циклус од квалификациите за пласман на Европското првенство кое ќе се одржи во 2023 година во Словенија и Израел. Противниците на Македонија во натпреварите од групата „А“ се Германија, Белгија

Ашаданов нов селектор на македонската женска кошаркарска репрезентација

Ашаданов нов селектор на македонската женска кошаркарска репрезентација

Актуелниот шеф на стручниот штаб на ЖКК Вардар, и доскорешен асистент-тренер во нашата најдобра селекција, Александар Ашаданов, ќе ја предводи македонската сениорска репрезентација во наредниот циклус од квалификациите за пласман на Европското првенство кое ќе се одржи во 2023 година во Словенија и Израел. -Чест и задоволство е да се биде селектор

Ашаданов нов селектор на македонската женска кошаркарска репрезентација

Ашаданов нов селектор на македонската женска кошаркарска репрезентација

Актуелниот шеф на стручниот штаб на ЖКК Вардар, и доскорешен асистент-тренер во нашата најдобра селекција, Александар Ашаданов, ќе ја предводи македонската сениорска репрезентација во наредниот циклус од квалификациите за пласман на Европското првенство кое ќе се одржи во 2023 година во Словенија и Израел. -Чест и задоволство е да се биде селектор