притисни ентер »

СП во алпски дисциплини во Кортина Д’Аампецо без гледачи

СП во алпски дисциплини во Кортина Д’Аампецо без гледачи

Светското првенство во алпско скијање, кое ќе се одржи во италијанскиот зимски центар Кортина Д’Ампецо следниот месец, ќе биде без гледачи и во строга согласност со протоколите за спречување на ширењето на коронавирусот. Ова е препорака на експертски совет, кој ги вклучува и државните органи во Италија. Биолозите дадоа зелено светло за настанот, што

СП во алпски дисциплини во Кортина Д’Аампецо без гледачи

СП во алпски дисциплини во Кортина Д’Аампецо без гледачи

Светското првенство во алпско скијање, кое ќе се одржи во италијанскиот зимски центар Кортина Д’Ампецо следниот месец, ќе биде без гледачи и во строга согласност со протоколите за спречување на ширењето на коронавирусот. Ова е препорака на експертски совет, кој ги вклучува и државните органи во Италија. Биолозите дадоа зелено светло за настанот, што