притисни ентер »

Колинда Грабар Китаровиќ нема ништо против чоколадо да биде наречено „Чоколинда“
Колинда Грабар Китаровиќ нема ништо против чоколадо да биде наречено „Чоколинда“

Колинда Грабар Китаровиќ нема ништо против чоколадо да биде наречено „Чоколинда“

Хрватската претседателка Колинда Грабар-Китаровиќ потврди дека не и пречи Подравка да нарекува еден нов производ „Чоколинда“. Кандидатот на ХДЗ во претседателската кампања откри дека таа на менаџерите на Подравка им дала согласност да го нарекуваат производот „Чоколинда“. „Сигурна сум дека овој производ би се продавал добро и на домашниот и на странскиот

Чоколинда – нов производ на хрватскиот пазар

Чоколинда – нов производ на хрватскиот пазар

Хрватската претседателка Колинда Грабар-Китаровиќ потврди дека не ѝ пречи „Подравка“ да пушти во промет производ со име „Чоколинда“. „Сигурна сум дека овој производ би се продавал добро и на домашниот и на странскиот пазар. Можат да ме исмеваат колку што сакаат, но важно е да расте нашата држава и економијата“, изјави претседателката. Кованицата „Чоколинда“

Колинда нема ништо против чоколадо да биде наречено „Чоколинда“

Колинда нема ништо против чоколадо да биде наречено „Чоколинда“

Хрватската претседателка Колинда Грабар-Китаровиќ потврди дека не и пречи Подравка да нарекува еден нов производ „Чоколинда“. Кандидатот на ХДЗ во претседателската кампања откри дека таа на менаџерите на Подравка им дала согласност да го нарекуваат производот „Чоколинда“. „Сигурна сум дека овој производ би се продавал добро и на домашниот и на странскиот

Колинда најави нов производ наречен Чоколинда

Колинда најави нов производ наречен Чоколинда

Хрватската претседателка Колинда Грабар-Китаровиќ рече дека не ѝ пречи „Подравка“ да го нарече нејзиниот нов производ Чоколинда, пренесува „Даница“. Претседателката и кандидатка на ХДЗ при посетата на Крижевци зборуваше за нејзините досегашни достигнувања и за што ќе се залага доколку добие нов мандат. Таа откри дека им дала согласност на раководителите

Колинда најави нов производ наречен „чоколинда“

Колинда најави нов производ наречен „чоколинда“

Хрватската претседателка Колинда Грабар-Китаровиќ рече дека не ѝ пречи „Подравка“ да го нарече нејзиниот нов производ „чоколинда“, пренесува „Даница“. Претседателката и кандидатка на ХДЗ, при посетата на Крижевци, зборуваше за нејзините досегашни достигнувања и за што ќе се залага доколку добие нов мандат. Таа откри дека им дала согласност на раководителите

Колинда Грабар Китаровиќ нема ништо против чоколадо да биде наречено „Чоколинда“

Колинда Грабар Китаровиќ нема ништо против чоколадо да биде наречено „Чоколинда“

Хрватската претседателка Колинда Грабар-Китаровиќ потврди дека не и пречи Подравка да  нарекува еден нов производ „Чоколинда“. Кандидатот на ХДЗ во претседателската кампања откри дека таа на менаџерите на Подравка им дала согласност да го нарекуваат производот „Чоколинда“. „Сигурна сум дека овој производ би се продавал добро и на домашниот и на странскиот

Колинда го најави производот ЧОКОЛИНДА: Убедена сум дека ќе се продава добро

Колинда го најави производот ЧОКОЛИНДА: Убедена сум дека ќе се продава добро

Хрватската претседателка ја подржи иницијативата за новиот производ на Подравка. Претседателката на Хрватска, Колинда Грабар-Китаровиќ вели дека не ѝ пречело Подравка да го именува нејзиниот нов производ Чоколинда, пренесува „Даница“. „Им кажав на моите колеги во Подравка: Јас ви давам согласност, се откажувам од какви било надоместоци, убаво е да

Колинда Грабар-Китаровиќ најави ново јадење – ќе се вика Чоколинда

Колинда Грабар-Китаровиќ најави ново јадење – ќе се вика Чоколинда

Таа открила дека им дала своја согласност на раководителите на „Подравка“ да го наречат производот токму така - Чоколинда. Хрватската претседателка Колинда Грабар-Китаровиќ во вторникот вечер рекла дека нема ништо против „Подравка“ еден од нивниот нов производ да го наречат „Чоколинда“, јавува Даница, а пренесува „Индекс.хр“ . Претседателката и кандидатка

Колинда најави нов производ наречен Чоколинда

Колинда најави нов производ наречен Чоколинда

Хрватската претседателка Колинда Грабар-Китаровиќ рече дека не ѝ пречи „Подравка“ да го нарече нејзиниот нов производ Чоколинда, пренесува „Даница“. Претседателката и кандидатка на ХДЗ при посетата на Крижевци зборуваше за нејзините досегашни достигнувања и за што ќе се залага доколку добие нов мандат. Таа откри дека им дала согласност на раководителите