притисни ентер »

Обновени просториите во градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе
Обновени просториите во градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе

Обновени просториите во градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе

Во претстојниот период, целосно се фокусираме на обнова на градинката „Мајски цвет“, во Тафталиџе 1, чиј објект е во полоша состојба, рече Богоев. Во Детската градинка „Мајски цвет“ во Тафталиџе целосно се обновени просториите за престој и едукација на деца од осум месеци до три години. Како што информираат од општина Карпош, реконструирана е чајната

Обновени просториите на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе

Обновени просториите на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе

Целосно се обновени просториите за престој и едукација на деца од осум месеци до три години, во ЈОУДГ „Мајски цвет“, во Тафталиџе 2. Во оваа градинка се реконструираше чајната кујна, а се подобрија и хигиенско – санитарните услови. Обновен е тоалетот, подот во просториите, а заменети се и прозорите, со цел да се постигне подобра енергетска ефикасност

Обновени просториите на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 2

Обновени просториите на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 2

Целосно се обновени просториите за престој и едукација на деца од осум месеци до три години, во ЈОУДГ „Мајски цвет“, во Тафталиџе 2. Во оваа градинка, како што информира Општина Карпош, се реконструираше чајната кујна, а се подобрија и хигиенско – санитарните услови. Обновен е тоалетот, подот во просториите, а заменети се и прозорите, со цел да се

Обновени просториите на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 2

Обновени просториите на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 2

Целосно се обновени просториите за престој и едукација на деца од осум месеци до три години, во ЈОУДГ „Мајски цвет“, во Тафталиџе 2. Во оваа градинка, како што информира Општина Карпош, се реконструираше чајната кујна, а се подобрија и хигиенско – санитарните услови. Обновен е тоалетот, подот во просториите, а заменети се и прозорите, со цел да се

Обновени просториите на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 2

Обновени просториите на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 2

Целосно се обновени просториите за престој и едукација на деца од осум месеци до три години, во ЈОУДГ „Мајски цвет“, во Тафталиџе 2. Во оваа градинка, како што информира Општина Карпош, се реконструираше чајната кујна, а се подобрија и хигиенско – санитарните услови. Обновен е тоалетот, подот во просториите, а заменети се и прозорите, со цел да се

Целосно обновена градинката „Мајски цвет“

Целосно обновена градинката „Мајски цвет“

Целосно се обновени просториите за престој и едукација на деца од осум месеци до три години, во ЈОУДГ „Мајски цвет“, во Тафталиџе 2. Во оваа градинка се реконструираше чајната кујна, а се подобрија и хигиенско – санитарните услови. Обновен е тоалетот, подот во просториите, а заменети се и прозорите, со цел да се постигне подобра енергетска ефикасност

Обновени просториите на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 2

Обновени просториите на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 2

Целосно се обновени просториите за престој и едукација на деца од осум месеци до три години, во ЈОУДГ „Мајски цвет“, во Тафталиџе 2. Во оваа градинка, како што информира Општина Карпош, се реконструираше чајната кујна, а подобрени се и хигиенско-санитарните услови. Обновен е тоалетот, подот во просториите, а заменети се и прозорите, со цел да се постигне

Обновени просториите на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 2

Обновени просториите на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 2

Скопје, 4 декември 2019 (МИА) – Целосно се обновени просториите за престој и едукација на деца од осум месеци до три години, во ЈОУДГ „Мајски цвет“, во Тафталиџе 2. Во оваа градинка, како што информира Општина Карпош, се реконструираше чајната кујна, а се подобрија и хигиенско – санитарните услови. Обновен е тоалетот, подот во просториите, а заменети

Обновени просториите на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 2

Обновени просториите на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 2

Целосно се обновени просториите за престој и едукација на деца од осум месеци до три години, во ЈОУДГ „Мајски цвет“, во Тафталиџе 2. Во оваа градинка, како што информира Општина Карпош, се реконструираше чајната кујна, а се подобрија и хигиенско – санитарните услови. Обновен е тоалетот, подот во просториите, а заменети се и прозорите, со цел да се

Обновени просториите на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 2

Обновени просториите на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 2

Целосно се обновени просториите за престој и едукација на деца од осум месеци до три години, во ЈОУДГ „Мајски цвет“, во Тафталиџе 2. Скопје, 4 декември 2019 (МИА) – Целосно се обновени просториите за престој и едукација на деца од осум месеци до три години, во ЈОУДГ „Мајски цвет“, во Тафталиџе 2. Во оваа градинка, како што информира Општина Карпош,