притисни ентер »

Во Скопје казнети 44 возачи за брзо возење, се има ли свест за опасноста и последиците?
Во Скопје казнети 44 возачи за брзо возење, се има ли свест за опасноста и последиците?

Во Скопје казнети 44 возачи за брзо возење, се има ли свест за опасноста и последиците?

Брзото возење одзете многу животи, потврдуваат статистичките податоци на МВР, но нашите возачи како да немаат слух за тоа. И вчера, бо акциската сообраќајн контрола, н а територија на Град Скопје се санкционирани 44 возачи кои возеле побрзо од дозволеното. Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека во текот на вчерашниот ден изречени се

Санционирани 161 возач во Скопје, 44 за брзо возење

Санционирани 161 возач во Скопје, 44 за брзо возење

На територија на Град Скопје вчера санкционирани се 44 возачи кои возеле побрзо од дозволеното и 20 возачи кои немале возачка дозвола. Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека во текот на вчерашниот ден изречени се вкупно 161 мерка. Меѓу нив има и 10 мерки за вградени неатестирани фолии, осум за нерегистрирани возила и четири за користење

Казни за брзо возење за 44 возачи

Казни за брзо возење за 44 возачи

На територија на Град Скопје вчера санкционирани се 44 возачи кои возеле побрзо од дозволеното и 20 возачи кои немале возачка дозвола. На територија на Град Скопје вчера санкционирани се 44 возачи кои возеле побрзо од дозволеното и 20 возачи кои немале возачка дозвола. Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека во текот на вчерашниот ден

161 сообраќајни прекршоци во Скопје

161 сообраќајни прекршоци во Скопје

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.11.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 161 мерка, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 44, 20 за возење без возачка дозвола, 10 санкции за вградени неатестирани фолии, осум за нерегистрирани

Засилени контроли, 161 санкциониран возач во Скопје

Засилени контроли, 161 санкциониран возач во Скопје

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 161 мерка, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 44, 20 за возење без возачка дозвола, 10 санкции за вградени неатестирани фолии, осум за нерегистрирани возила,

Засилени контроли, 161 санкциониран возач во Скопје

Засилени контроли, 161 санкциониран возач во Скопје

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 161 мерка, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 44, 20 за возење без возачка дозвола, 10 санкции за вградени неатестирани фолии, осум за нерегистрирани возила,

161 сообраќајни прекршоци во Скопје

161 сообраќајни прекршоци во Скопје

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.11.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 161 мерка, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 44, 20 за возење без возачка дозвола, 10 санкции за вградени неатестирани фолии, осум за нерегистрирани

161 сообраќајни прекршоци во Скопје

161 сообраќајни прекршоци во Скопје

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.11.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 161 мерка, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 44, 20 за возење без возачка дозвола, 10 санкции за вградени неатестирани фолии, осум за нерегистрирани

МВР: Санционирани 161 возач во Скопје, 44 за брзо возење

МВР: Санционирани 161 возач во Скопје, 44 за брзо возење

Вчера на територија на Град Скопје беа санкционирани 44 возачи кои возеле побрзо од дозволеното и 20 возачи кои немале возачка дозвола. Министерството за внатрешни работи (МВР) денеска соопшти дека во текот на вчерашниот ден се изречени вкупно 161 мерка. Меѓу нив има и 10 мерки за вградени неатестирани фолии, осум за нерегистрирани возила и четири

161 сообраќаeн прекрошок во Скопје за едно деноноќие

161 сообраќаeн прекрошок во Скопје за едно деноноќие

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.11.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 161 мерка, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 44, 20 за возење без возачка дозвола, 10 санкции за вградени неатестирани фолии, осум за нерегистрирани