притисни ентер »

Лара Иванова за Точка: „Жал ми е што оваа година на Макфест нема да се пее во живо, но најважно ми е песната да допре до публиката“
Лара Иванова за Точка: „Жал ми е што оваа година на Макфест нема да се пее во живо, но најважно ми е песната да допре до публиката“

Лара Иванова за Точка: „Жал ми е што оваа година на Макфест нема да се пее во живо, но најважно ми е песната да допре до публиката“

Минатата година, на Макфест 2019, имавме чест да ја запознаеме тогаш 15-годишната Лара Иванова, која освен што нѝ го привлече вниманието поради тоа што беше најмала учесничка, таа целосно нè освои после својот неверојатен настап. Лара има 16 години и од неодамна е дел од семејството на „Промостејџ“. Оваа талентирана тинејџерка има премногу квалитети