притисни ентер »

Фејсбук лансира сопствена криптовалута
Фејсбук лансира сопствена криптовалута

Фејсбук лансира сопствена криптовалута

Share Tweet Share Share Email Comments Технолошкиот гигант Фејсбук го финализираше планот за лансирање сопствена криптовалута во текот на наредната година. Планот е до првиот квартал од 2020 година оваа технолошка компанија да воспостави систем за дигитално плаќање во десетици земји, а до крајот на оваа година да започне со тестирање на својата криптовалута,

Facebook лансира сопствена криптовалута

Facebook лансира сопствена криптовалута

Компанијата "Facebook" го финализира планот за лансирање на сопствени криптовалути наредната година. Компанијата има намера до првиот квартал на 2020-та година да воспостави систем за дигитално плаќање во десетина земји, а до крајот на оваа година ќе почне со тестирање на своите криптовалути, кои интерно ги нарекува "GlobalCoin". Се очекува дека Фејсбук

Фејсбук лансира своја криптовалута

Фејсбук лансира своја криптовалута

Фејсбук го финализира планот за лансирање своја криптовалута за следната година. Тие имаат намера до првиот квартал на 2020 година, да воспостават систем за дигитално плаќање во десетина земји, а до крајот на оваа година ќе започне со тестирање на својата криптовалута, интерно наречена – ГлобалКоин (GlobalCoin). Се очекува Фејсбук летоска детално да

Фејсбук воведува своја криптовалута

Фејсбук воведува своја криптовалута

Компанијата Фејсбук ги привршува плановите за лансирање сопствена криптовалута и систем за дигитална наплата во десетина земји во првиот квартал на 2020 година. Гигантот на социјалните мрежи до крајот на годинава планира интерно да го тестира овој систем наречен Global Coin. Основачот на Фејсбук , Марк Закерберг минаиот месец разговарал со директорот

Фејсбук воведува сопствена криптовалута

Фејсбук воведува сопствена криптовалута

Коампанијата Фејсбук планира да лансира сопствена криптовалута и систем за дигитално плаќање во десетици земји од 2020 година, пишува ВВС. Фејсбук до крајот на годината ќе започне тестирање на криптовалута наречена Global Coin а се ќе биде попознато оваа лето. loading... Марк Зукерберг минатиот месец разговарал со гувернерот на британската Централна

Facebook ќе лансира сопствена криптовалута

Facebook ќе лансира сопствена криптовалута

Facebook го финализира планот за лансирање своја криптовалута за следната година. Тие имаат намера до првиот квартал на 2020 година, да воспостават систем за дигитално плаќање во десетина земји, а до крајот на оваа година ќе започне со тестирање на својата криптовалута, интерно наречена – ГлобалКоин (GlobalCoin). Се очекува Facebook летоска детално

Facebook ќе лансира сопствена криптовалута

Facebook ќе лансира сопствена криптовалута

Facebook го финализира планот за лансирање своја криптовалута за следната година. Тие имаат намера до првиот квартал на 2020 година, да воспостават систем за дигитално плаќање во десетина земји, а до крајот на оваа година ќе започне со тестирање на својата криптовалута, интерно наречена – ГлобалКоин (GlobalCoin). Се очекува Facebook летоска детално

Фејсбук воведува своја криптовалута

Фејсбук воведува своја криптовалута

Компанијата Фејсбук ги привршува плановите за лансирање сопствена криптовалута и систем за дигитална наплата во десетина земји во првиот квартал на 2020 година. Гигантот на социјалните мрежи до крајот на годинава планира интерно да го тестира овој систем наречен Global Coin. Основачот на Фејсбук , Марк Закерберг минаиот месец разговарал со директорот

Фејсбук воведува своја криптовалута

Фејсбук воведува своја криптовалута

Компанијата Фејсбук ги привршува плановите за лансирање сопствена криптовалута и систем за дигитална наплата во десетина земји во првиот квартал на 2020 година. Гигантот на социјалните мрежи до крајот на годинава планира интерно да го тестира овој систем наречен Global Coin. Основачот на Фејсбук , Марк Закерберг минаиот месец разговарал со директорот

Фејсбук воведува своја криптовалута

Фејсбук воведува своја криптовалута

Компанијата Фејсбук ги привршува плановите за лансирање сопствена криптовалута и систем за дигитална наплата во десетина земји во првиот квартал на 2020 година. Гигантот на социјалните мрежи до крајот на годинава планира интерно да го тестира овој систем наречен Global Coin. Основачот на Фејсбук , Марк Закерберг минаиот месец разговарал со директорот