притисни ентер »

И ВАР системот немаше да помогне: Топката се заглави на гол линијата
И ВАР системот немаше да помогне: Топката се заглави на гол линијата

И ВАР системот немаше да помогне: Топката се заглави на гол линијата

Средбата меѓу Фуксе Берлин и Порто донесе ракомет исполнет со многу интересни моменти. Имаше интересни акции, кои завршуваа со цепелини, но имаше и еден друг момент кој остана забележан. При еден шут на ракометарите на Порто од десно крило, топката заврши на гол линијата. Веројатноста да се случи вакво нешто на терен е навистина мала, но при овој шут