притисни ентер »

Филипче: Градинките ќе започнат со работа на почетокот на јуни, а отворањето на границите се очекува кон средината на јуни
Филипче: Градинките ќе започнат со работа на почетокот на јуни, а отворањето на границите се очекува кон средината на јуни

Филипче: Градинките ќе започнат со работа на почетокот на јуни, а отворањето на границите се очекува кон средината на јуни

– Министерот за здравство Венко Филипче информираше дека скринингот во градинките завршува следната недела, најавувајќи дека детските установи ќе започнат со работа кон почетокот на јуни. – Оваа недела би требало да заврши скринингот и веќе од онаа следна недела градинките ќе почнат со работа, значи отприлика на почетокот на јуни, рече Филипче во интервју

Градинките ќе започнат со работа на почетокот на јуни

Градинките ќе започнат со работа на почетокот на јуни

Министерот за здравство Венко Филипче во интервју за телевизија „24“ информираше дека скринингот во градинките завршува следната недела, најавувајќи дека детските установи ќе започнат со работа кон почетокот на јуни. „Оваа недела би требало да заврши скринингот и веќе од онаа следна недела градинките ќе почнат со работа, значи отприлика на почетокот

Филипче: Градинките почнуваат со работа на почетокот на јуни, границите се очекува да се отворат кон средината на јуни

Филипче: Градинките почнуваат со работа на почетокот на јуни, границите се очекува да се отворат кон средината на јуни

Министерот за здравство Венко Филипче информираше дека скринингот во градинките завршува следната недела, најавувајќи дека детските установи ќе започнат со работа кон почетокот на јуни. – Оваа недела би требало да заврши скринингот и веќе од онаа следна недела градинките ќе почнат со работа, значи отприлика на почетокот на јуни, рече Филипче во интервју

Градинките почнуваат со работа на почетокот на јуни, границите се очекува да се отворат кон средината на јуни

Градинките почнуваат со работа на почетокот на јуни, границите се очекува да се отворат кон средината на јуни

Министерот за здравство Венко Филипче информираше дека скринингот во градинките завршува следната недела, најавувајќи дека детските установи ќе започнат со работа кон почетокот на јуни. – Оваа недела би требало да заврши скринингот и веќе од онаа следна недела градинките ќе почнат со работа, значи отприлика на почетокот на јуни, рече Филипче во интервју

Филипче: Градинките ќе се отворат на почетокот на јуни, границите кон средината на јули

Филипче: Градинките ќе се отворат на почетокот на јуни, границите кон средината на јули

Министерот за здравство Венко Филипче информираше дека скринингот во градинките завршува следната недела, најавувајќи дека детските установи ќе започнат со работа кон почетокот на јуни. Министерот за здравство Венко Филипче информираше дека скринингот во градинките завршува следната недела, најавувајќи дека детските установи ќе започнат со работа кон

Филипче: Градинките ќе започнат со работа на почетокот на јуни, а преку граница кон средината на јули

Филипче: Градинките ќе започнат со работа на почетокот на јуни, а преку граница кон средината на јули

Министерот за здравство Венко Филипче информираше дека скринингот во градинките завршува следната недела, најавувајќи дека детските установи ќе започнат со работа кон почетокот на јуни. – Оваа недела би требало да заврши скринингот и веќе од онаа следна недела градинките ќе почнат со работа, значи отприлика на почетокот на јуни, рече Филипче во интервју

Филипче: Градинките ќе започнат со работа на почетокот на јуни, а преку граница кон средината на јули

Филипче: Градинките ќе започнат со работа на почетокот на јуни, а преку граница кон средината на јули

Министерот за здравство Венко Филипче информираше дека скринингот во градинките завршува следната недела, најавувајќи дека детските установи ќе започнат со работа кон почетокот на јуни. – Оваа недела би требало да заврши скринингот и веќе од онаа следна недела градинките ќе почнат со работа, значи отприлика на почетокот на јуни, рече Филипче во интервју

Границите се отвораат кон средината на јуни, градинките на почетокот на јуни

Границите се отвораат кон средината на јуни, градинките на почетокот на јуни

Министерот за здравство Венко Филипче информираше дека скринингот во градинките завршува следната недела, најавувајќи дека детските установи ќе започнат со работа кон почетокот на јуни. „Оваа недела би требало да заврши скринингот и веќе од следната недела градинките ќе почнат со работа, значи накај почетокот на јуни“, рече Филипче за отвореното студио

Градинките ќе започнат со работа на почетокот на јуни

Градинките ќе започнат со работа на почетокот на јуни

Министерот за здравство Венко Филипче информираше дека скринингот во градинките завршува следната недела, најавувајќи дека детските установи ќе започнат со работа кон почетокот на јуни. – Оваа недела би требало да заврши скринингот и веќе од онаа следна недела градинките ќе почнат со работа, значи отприлика на почетокот на јуни, рече Филипче во интервју

Филипче: Градинките почнуваат со работа  на почетокот на јуни, границите се очекува да се отворат кон средината на јуни

Филипче: Градинките почнуваат со работа на почетокот на јуни, границите се очекува да се отворат кон средината на јуни

Скопје, 22 мај 2020 (МИА) – Министерот за здравство Венко Филипче информираше дека скринингот во градинките завршува следната недела, најавувајќи дека детските установи ќе започнат со работа кон почетокот на јуни. – Оваа недела би требало да заврши скринингот и веќе од онаа следна недела градинките ќе почнат со работа, значи отприлика на почетокот