притисни ентер »

Одбележани 60 години постоење на градинката „Пчелка 1“, наскоро започнува доградбата и реконструкцијата на објектот
Одбележани 60 години постоење на градинката „Пчелка 1“, наскоро започнува доградбата и реконструкцијата на објектот

Одбележани 60 години постоење на градинката „Пчелка 1“, наскоро започнува доградбата и реконструкцијата на објектот

Во присуство на Министерот за труд и социјална политика и Претседателот на советот на Општина Аеродром, денеска беше одбележан јубилеј – 60 години постоење на детската градинка „Пчелка 1“. Со свечен настан подготвен од дечињата, беше одбележан јубилејот, но истовремено беше најавена реконструкцијата и доградбата на објектот, за што веќе е изготвено

Детската градинка „Пчелка 1“ во Аеродром одбележа јубилеј, наскоро ќе се доградува

Детската градинка „Пчелка 1“ во Аеродром одбележа јубилеј, наскоро ќе се доградува

Во општина Аеродром денеска беше одбележан јубилејот - 60 години постоење на детската градинка „Пчелка 1“, каде наскоро започнува доградбата и реконструкцијата на објектот. Во присуство на Министерот за труд и социјална политика и претседателот на советот на Општина Аеродром, денес беше одбележан јубилеј – 60 години постоење на детската градинка „Пчелка