притисни ентер »

Кина известува за голем пад на новозаразени од корона вирусот
Кина известува за голем пад на новозаразени од корона вирусот

Кина известува за голем пад на новозаразени од корона вирусот

Кина денеска објави бројка од 2.641 нови случаи на заразени од корона вирус, што претставува голем пад од бројот на заразени во последните денови откако беше воведен поширок дијагностички метод. Бројот на нови смртни случаи е зголемен за малку, 143 лица починале од вирисуот во изминатите 23 часа, со што вкупниот број на починати лица во Кина достигнаа

Се намалува бројот на новозаразени со коронавирусот во Кина

Се намалува бројот на новозаразени со коронавирусот во Кина

Кина денеска пријави 2.641 случаи на новозаразени со коронавирусот. Бројката е значително помала од претходните денови, откако се применува поинаков дијагностички метод. Кинеската Национална здравствена комисија соопшти дека од новиот коронавирус починале 143 лица со што вкупниот број на жртви во Кина се искачи на 1.523. Вкупно инфицирани од новиот

Се намалува бројот на новозаразени со коронавирусот во Кина

Се намалува бројот на новозаразени со коронавирусот во Кина

Кина денеска пријави 2.641 случаи на новозаразени со коронавирусот. Бројката е значително помала од претходните денови, откако се применува поинаков дијагностички метод. Кинеската Национална здравствена комисија соопшти дека од новиот коронавирус починале 143 лица со што вкупниот број на жртви во Кина се искачи на 1.523. Вкупно инфицирани од новиот

Се намалува бројот на новозаразени со коронавирусот во Кина

Се намалува бројот на новозаразени со коронавирусот во Кина

Кинеската Национална здравствена комисија соопшти дека од новиот коронавирус починале 143 лица со што вкупниот број на жртви во Кина се искачи на 1.523. Вкупно инфицирани од новиот коронавирус се 66.492 лица. Кина денеска пријави 2.641 случаи на новозаразени со коронавирусот. Бројката е значително помала од претходните денови, откако се применува поинаков

Вкупниот број на жртви од коронавирусот во Кина се искачи на 1.523

Вкупниот број на жртви од коронавирусот во Кина се искачи на 1.523

Кина денеска пријави 2.641 случаи на новозаразени со коронавирусот. Бројката е значително помала од претходните денови, откако се применува поинаков дијагностички метод. Кинеската Национална здравствена комисија соопшти дека од новиот коронавирус починале 143 лица со што вкупниот број на жртви во Кина се искачи на 1.523. Вкупно инфицирани од новиот

Се намалува бројот на новозаразени со коронавирусот во Кина

Се намалува бројот на новозаразени со коронавирусот во Кина

– Кина денеска пријави 2.641 случаи на новозаразени со коронавирусот. Бројката е значително помала од претходните денови, откако се применува поинаков дијагностички метод. Кинеската Национална здравствена комисија соопшти дека од новиот коронавирус починале 143 лица со што вкупниот број на жртви во Кина се искачи на 1.523. Вкупно инфицирани од новиот

Се намалува бројот на новозаразени со коронавирусот во Кина

Се намалува бројот на новозаразени со коронавирусот во Кина

Кина денеска пријави 2.641 случаи на новозаразени со коронавирусот. Бројката е значително помала од претходните денови, откако се применува поинаков дијагностички метод. Кинеската Национална здравствена комисија соопшти дека од новиот коронавирус починале 143 лица со што вкупниот број на жртви во Кина се искачи на 1.523. Вкупно инфицирани од новиот

Се намалува бројот на новозаразени со Covid-19 во Кина

Се намалува бројот на новозаразени со Covid-19 во Кина

Кина денеска пријави 2.641 случаи на новозаразени со корона вирусот. Бројката е значително помала од претходните денови, откако се применува поинаков дијагностички метод. Кинеската Национална здравствена комисија соопшти дека од новиот Covid-19 починале 143 лица со што вкупниот број на жртви во Кина се искачи на 1.523. Вкупно инфицирани од новиот корона

Во Кина се намалува бројот на новозаразени со коронавирус

Во Кина се намалува бројот на новозаразени со коронавирус

Втор ден по ред бројот на инфицирани лица со новиот коронавирус бележи пад. Кина денеска пријави 2.641 случаи на новозаразени со коронавирусот. Бројката е значително помала од претходните денови, откако се применува поинаков дијагностички метод. Кинеската Национална здравствена комисија соопшти дека од новиот коронавирус починале 143 лица со што вкупниот

Се намалува бројот на новозаразени со коронавирусот во Кина

Се намалува бројот на новозаразени со коронавирусот во Кина

Кина денеска пријави 2.641 случаи на новозаразени со коронавирусот. Бројката е значително помала од претходните денови, откако се применува поинаков дијагностички метод. Кинеската Национална здравствена комисија соопшти дека од новиот коронавирус починале 143 лица со што вкупниот број на жртви во Кина се искачи на 1.523. Вкупно инфицирани од новиот