притисни ентер »

Силно невреме го зафати регионот, авиони од Сараево пренасочени во Белград и Загреб
Силно невреме го зафати регионот, авиони од Сараево пренасочени во Белград и Загреб

Силно невреме го зафати регионот, авиони од Сараево пренасочени во Белград и Загреб

Силно невреме и намалена видливост во Сараево предизвикаа проблеми во доцните попладневни часови и протокот на воздушниот сообраќај. Два авиони не успеаја да слетаат и беа пренасочени кон аеродромите во Белград и Загреб, пренесува порталот Кликс. Авион на компанијата „ФлајДубаи“, кој летал од Дубаи кон Сараево требало да слета на аеродромот во Сараево

Силно невреме го зафати регионот, авиони од Сараево пренасочени во Белград и Загреб

Силно невреме го зафати регионот, авиони од Сараево пренасочени во Белград и Загреб

Силно невреме и намалена видливост во Сараево предизвикаа проблеми во доцните попладневни часови и протокот на воздушниот сообраќај. Два авиони не успеаја да слетаат и беа пренасочени кон аеродромите во Белград и Загреб, пренесува порталот Кликс. Авион на компанијата „ФлајДубаи“, кој летал од Дубаи кон Сараево требало да слета на аеродромот во Сараево

Невреме во Сараево, авионите пренасочени во Белград и Загреб

Невреме во Сараево, авионите пренасочени во Белград и Загреб

Силното невреме во Сараево и намалената видливост предизвика проблеми во доцните попладневни часови и протокот на воздушниот сообраќај. Два авиони не успеаја да слетаат и беа пренасочени кон аеродромите во Белград и Загреб, пренесува порталот Кликс. Авион на компанијата „ФлајДубаи“, кој леташе од Дубаи кон Сараево требаше да слета на аеродромот во

Силно невреме го зафати регионот, авиони од Сараево пренасочени во Белград и Загреб

Силно невреме го зафати регионот, авиони од Сараево пренасочени во Белград и Загреб

Силно невреме и намалена видливост во Сараево предизвикаа проблеми во доцните попладневни часови и протокот на воздушниот сообраќај. Два авиони не успеаја да слетаат и беа пренасочени кон аеродромите во Белград и Загреб, пренесува порталот Кликс. Авион на компанијата „ФлајДубаи“, кој летал од Дубаи кон Сараево требало да слета на аеродромот во Сараево

ГОЛЕМО НЕВРЕМЕ ВО САРАЕВО: Авионите пренасочени кон Белград и Загреб

ГОЛЕМО НЕВРЕМЕ ВО САРАЕВО: Авионите пренасочени кон Белград и Загреб

Два авиони не успеаја да слетаат и беа пренасочени кон аеродромите во Белград и Загреб. Големото невреме во Сараево и намалената видливост предизвикаа проблеми во доцните попладневни часови и протокот на воздушниот сообраќај, јавуваат тамошните медиуми. Два авиони не успеаја да слетаат и беа пренасочени кон аеродромите во Белград и Загреб, пренесува

Невреме во Сараево, авионите пренасочени во Белград и загреб

Невреме во Сараево, авионите пренасочени во Белград и загреб

Силното невреме во Сараево и намалената видливост предизвика проблеми во доцните попладневни часови и протокот на воздушниот сообраќај. Два авиони не успеаја да слетаат и беа пренасочени кон аеродромите во Белград и Загреб, пренесува порталот Кликс. Авион на компанијата „ФлајДубаи”, кој леташе од Дубаи кон Сараево требаше да слета на аеродромот во

Невреме во Сараево, авионите пренасочени во Белград и Загреб

Невреме во Сараево, авионите пренасочени во Белград и Загреб

Силното невреме во Сараево и намалената видливост предизвика проблеми во доцните попладневни часови и протокот на воздушниот сообраќај. Два авиони не успеаја да слетаат и беа пренасочени кон аеродромите во Белград и Загреб, пренесува порталот Кликс. Авион на компанијата „ФлајДубаи“, кој леташе од Дубаи кон Сараево требаше да слета на аеродромот во

Невреме во Сараево, авионите пренасочени во Белград и загреб

Невреме во Сараево, авионите пренасочени во Белград и загреб

Силното невреме во Сараево и намалената видливост предизвика проблеми во доцните попладневни часови и протокот на воздушниот сообраќај. Два авиони не успеаја да слетаат и беа пренасочени кон аеродромите во Белград и Загреб, пренесува порталот Кликс. Авион на компанијата „ФлајДубаи“, кој леташе од Дубаи кон Сараево требаше да слета на аеродромот во

Силно невреме во Сараево, авионите пренасочени кон Белград и Загреб

Силно невреме во Сараево, авионите пренасочени кон Белград и Загреб

Авион на компанијата „ФлајДубаи“, кој леташе од Дубаи кон Сараево требаше да слета на аеродромот во Сараево во 5.55 часот. Тој кружеше околу половина час, но неуспеа да слета и полета за Белград. Силното невреме во Сараево и намалената видливост предизвика проблеми во доцните попладневни часови и протокот на воздушниот сообраќај. Два авиони не успеаја

Силно невреме беснее во Сараево - Пренасочени авиони

Силно невреме беснее во Сараево - Пренасочени авиони

Силното невреме во Сараево и намалената видливост предизвика проблеми во доцните попладневни часови и протокот на воздушниот сообраќај. Два авиони не успеаја да слетаат и беа пренасочени кон аеродромите во Белград и Загреб, пренесува порталот Кликс. Се најавува невреме од утре и во Македонија.