притисни ентер »

Филипче гостин во вестите: Десетти ден епидемија на морбили- ќе биде ли продолжен распустот за учениците?
Филипче гостин во вестите: Десетти ден епидемија на морбили- ќе биде ли продолжен распустот за учениците?

Филипче гостин во вестите: Десетти ден епидемија на морбили- ќе биде ли продолжен распустот за учениците?

Embedded video for Филипче гостин во вестите: Десетти ден епидемија на морбили- ќе биде ли продолжен распустот за учениците? Епидемијата на морбили на подрачјето на Град Скопје трае веќе 10 дена, а секојдневно се регистрираат нови случаи на деца и возрасни лица заразени од мали сипаници. За најновите информации поврзани со оваа тема, разговараме со