притисни ентер »

Жалбата на Јанкулоска го одложи одлучувањето на Врховен за затворот на Груевски
Жалбата на Јанкулоска го одложи одлучувањето на Врховен за затворот на Груевски

Жалбата на Јанкулоска го одложи одлучувањето на Врховен за затворот на Груевски

Врховниот суд втор месец не може да одлучува по жалбата на осудениот бегалец, Никола Груевски, бидејќи списите за предметот „Тенк“, во раздвоената постапка за ексминистерката Гордана Јанкулоска се доставени на одлучување во Апелациониот суд, потврдија од кривичниот суд „Макфакс“. Тоа значи дека додека скопска Апелација не одлучи за жалбaтa на Јанкулоска,

Жалбата на Јанкулоска го одложи одлучувањето на Врховен за затворот на Груевски

Жалбата на Јанкулоска го одложи одлучувањето на Врховен за затворот на Груевски

Врховниот суд втор месец не може да одлучува по жалбата на осудениот бегалец, Никола Груевски, бидејќи списите за предметот „Тенк“, во раздвоената постапка за ексминистерката Гордана Јанкулоска се доставени на одлучување во Апелациониот суд, потврдија од кривичниот суд. Тоа значи дека додека скопска Апелација не одлучи за жалбaтa на Јанкулоска, врховните

Жалбата на Јанкулоска го одложи одлучувањето на Врховен за затворот на Груевски

Жалбата на Јанкулоска го одложи одлучувањето на Врховен за затворот на Груевски

Врховниот суд втор месец не може да одлучува по жалбата на осудениот бегалец, Никола Груевски, бидејќи списите за предметот „Тенк“, во раздвоената постапка за ексминистерката Гордана Јанкулоска се доставени на одлучување во Апелациониот суд, потврдија од кривичниот суд „Макфакс“. Тоа значи дека додека скопска Апелација не одлучи за жалбaтa на Јанкулоска,

Жалбата на Јанкулоска го одложи одлучувањето на Врховен за затворот на Груевски

Жалбата на Јанкулоска го одложи одлучувањето на Врховен за затворот на Груевски

Врховниот суд втор месец не може да одлучува по жалбата на осудениот бегалец, Никола Груевски, бидејќи списите за предметот „Тенк“, во раздвоената постапка за ексминистерката Гордана Јанкулоска се доставени на одлучување во Апелациониот суд, потврдија од кривичниот суд „Макфакс“. Тоа значи дека додека скопска Апелација не одлучи за жалбaтa на Јанкулоска,

Жалбата на Јанкулоска го одложи одлучувањето на Врховен за затворот на Груевски

Жалбата на Јанкулоска го одложи одлучувањето на Врховен за затворот на Груевски

Врховниот суд втор месец не може да одлучува по жалбата на осудениот бегалец, Никола Груевски, бидејќи списите за предметот „Тенк“, во раздвоената постапка за ексминистерката Гордана Јанкулоска се доставени на одлучување во Апелациониот суд, потврдија од кривичниот суд. Тоа значи дека додека скопска Апелација не одлучи за жалбaтa на Јанкулоска, врховните

Жалбата на Јанкулоска го одложи одлучувањето на Врховен за затворот на Груевски

Жалбата на Јанкулоска го одложи одлучувањето на Врховен за затворот на Груевски

Врховниот суд втор месец не може да одлучува по жалбата на осудениот бегалец, Никола Груевски, бидејќи списите за предметот „Тенк“, во раздвоената постапка за ексминистерката Гордана Јанкулоска се доставени на одлучување во Апелациониот суд, потврдија од кривичниот суд „Макфакс“. Тоа значи дека додека скопска Апелација не одлучи за жалбaтa на Јанкулоска,