притисни ентер »

Денешните жени имаат многу повеќе сексуални соништа за разлика од нивните баби
Денешните жени имаат многу повеќе сексуални соништа за разлика од нивните баби

Денешните жени имаат многу повеќе сексуални соништа за разлика од нивните баби

Жените денес сонуваат 3 пати повеќе сексуални соништа во однос на нивните баби, покажало најновото истражување на оваа тема. Се смета дека до оваа промена придонела сексуалната револуција и новите трендови. Истражувањето се спровело во Германија и опфатило 2907 жени на возраст од 16 до 92 години, испитувајќи ги нивните соништа. Жените помлади од 30