притисни ентер »

Пендаровски : Ќе работам за плата, а не за проценти
Пендаровски : Ќе работам за плата, а не за проценти

Пендаровски : Ќе работам за плата, а не за проценти

Вечерва во преполната сала „Борис Трајковски“ се одржа конвенцијата на петседателскиот кандидат и актуелен шеф на државата Стево Пендаровски. Доаѓањето на Пендаровски беше најавено и бурно поздравено со тапани, а поддршка за кандидатурата му дадоа познати глумци и јавни личности, кои ги истакнуваа скромноста, чесноста и отвореноста за сите граѓани

Пендаровски: Ќе продолжам да ги третирам сите граѓани еднакво и да ги критикувам криминалот и корупцијата

Пендаровски: Ќе продолжам да ги третирам сите граѓани еднакво и да ги критикувам криминалот и корупцијата

Пендаровски пред симпатизерите и поддржувачите најави дека ако ја добие довербата и во следните години ќе продолжи да работи за плата, а не за проценти, ќе ги третира сите граѓани на еднаков начин, независно на кој народ му припаѓаат или за која партија гласаат, ќе соработува со младите и ќе продолжи да го критикува криминалот и високата корупција

Ќе поминуваш низ пекол, нема да те оставам сам – Ковачевски сподели разговор со Пендаровски од 2022 година

Ќе поминуваш низ пекол, нема да те оставам сам – Ковачевски сподели разговор со Пендаровски од 2022 година

Заедно со Пендаровски и граѓаните, државата до 2030 година ќе биде земја членка на ЕУ, порача лидерот на СДСМ, Димитар Ковачевски на Конвенција за претседателскиот кандидат кој е актуелен шеф на државата, Стево Пендаровски. -Тука пред сите вас, ќе ви кажам зошто Стево е нашиот иден претседател. Кога беше време да се отворат преговорите со ЕУ во јули

Ќе поминуваш низ пекол, нема да те оставам сам – му ветил Пендаровски на Ковачевски

Ќе поминуваш низ пекол, нема да те оставам сам – му ветил Пендаровски на Ковачевски

Заедно со Пендаровски и граѓаните, државата до 2030 година ќе биде земја членка на ЕУ, порача лидерот на СДСМ, Димитар Ковачевски на Конвенција за претседателскиот кандидат кој е актуелен шеф на државата, Стево Пендаровски. -Тука пред сите вас, ќе ви кажам зошто Стево е нашиот иден претседател. Кога беше време да се отворат преговорите со ЕУ во јули

Ковачевски: Победата почнува со нашиот претседател, Стево Пендаровски

Ковачевски: Победата почнува со нашиот претседател, Стево Пендаровски

Победата почнува тука, денеска, победата почнува со нашиот претседател, Стево Пендаровски, рече денеска претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски во обраќањето на конвенцијата за промоција на програмата на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски. Тој е прогресивен претседател, верува во прогресивна Македонија и не се откажува од европската иднина,

СТЕВО МИ РЕЧЕ ДЕКА НЕМА ДА МЕ ОСТАВИ САМ Ковачевски стана емотивен на конвенцијата на Пендаровски

СТЕВО МИ РЕЧЕ ДЕКА НЕМА ДА МЕ ОСТАВИ САМ Ковачевски стана емотивен на конвенцијата на Пендаровски

Победата почнува тука, денеска, победата почнува со нашиот претседател, Стево Пендаровски, рече денеска претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски во обраќањето на конвенцијата за промоција на програмата на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски. Тој е прогресивен претседател, верува во прогресивна Македонија и не се откажува од европската иднина,

Ковачевски: Пендаровски во тешките моменти ми кажа – „друже, знам дека те чека пекол, но нема да те оставам сам“

Ковачевски: Пендаровски во тешките моменти ми кажа – „друже, знам дека те чека пекол, но нема да те оставам сам“

Претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски вечерва се обрати на изборната конвенција на Стево Пендаровски. Ковачевски кажа дека Пендаровски застанал зад него и неговите политики во тешките моменти, и кога се прифаќал европскиот предлог. „Не се откажуваме од храбрите одлуки со кои станавме членка на НАТО, не се откажавме ниту од преговорите на ЕУ, ниту

Ковачевски: Пендаровски покажа лидерство за европската иднина на државата

Ковачевски: Пендаровски покажа лидерство за европската иднина на државата

Лидерот на СДСМ Димитар Ковачевски вечерва за време на Конвенцијата на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски на која ќе биде претставена неговата изборна програма, порача дека токму Пендаровски покажал лидерство за европската иднина на државата. Ковачевски зборувајќи пред присутните зошто Стево Пендаровски треба да биде идниот претседател, посочи

Ковачевски: Нема откажување, Европска Македонија ќе биде реалност

Ковачевски: Нема откажување, Европска Македонија ќе биде реалност

Одиме на победа! Со Стево, со вас и со мене, во 2028 година Македонија ќе ги заврши преговорите со ЕУ и сите вие овде ќе бидете горди што се биле дел од патот на Македонија кон поправедна, побогата, подемократска европска држава, рече претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски на денешната Конвенција на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски во

Ковачевски: Нема откажување, Европска Македонија ќе биде реалност!

Ковачевски: Нема откажување, Европска Македонија ќе биде реалност!

Одиме на победа! Со Стево, со вас и со мене, во 2028 година Македонија ќе ги заврши преговорите со ЕУ и сите вие овде ќе бидете горди што се биле дел од патот на Македонија кон поправедна, побогата, подемократска европска држава, рече претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски на денешната Конвенција на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски во