притисни ентер »

Бакингемската палата со коментар за мемоарите на принцот Хари
Бакингемската палата со коментар за мемоарите на принцот Хари

Бакингемската палата со коментар за мемоарите на принцот Хари

По вестите дека британскиот принц Хари ги пишува своите мемоари, Бакингемската палата излезе со свој коментар. Имено, претставник на палатата за „Пипл“ кажа дека принцот неодамна зборувал приватно со кралското семејство за објавување на книгата, додавајќи дека тој нема да добие дозвола од палатата за проектот. Во понеделникот, „Пенгвин рандом хаус“

Бакингемската палата со коментар за мемоарите на принцот Хари

Бакингемската палата со коментар за мемоарите на принцот Хари

По вестите дека британскиот принц Хари ги пишува своите мемоари, Бакингемската палата излезе со свој коментар. Имено, претставник на палатата за „Пипл“ кажа дека принцот неодамна зборувал приватно со кралското семејство за објавување на книгата, додавајќи дека тој нема да добие дозвола од палатата за проектот. Во понеделникот, „Пенгвин рандом хаус“

НЕМА МИР ВО КРАЛСКОТО СЕМЕЈСТВО – ПРИНЦОТ ХАРИ СИ ЈА „ЗАЦЕМЕНТИРАЛ“ ИДНИНАТА: Таткото и братот бесни поради неговите МЕМОАРИ – тоа била последната капка!

НЕМА МИР ВО КРАЛСКОТО СЕМЕЈСТВО – ПРИНЦОТ ХАРИ СИ ЈА „ЗАЦЕМЕНТИРАЛ“ ИДНИНАТА: Таткото и братот бесни поради неговите МЕМОАРИ – тоа била последната капка!

Постоела одредена шанса дека принцот Хари ќе успее да го зачува она што преостанало од неговата врска со татко му и брат му, но неговата одлука да напише мемоари во кои ќе открие сè ја уништила последната шанса на надеж. View this post on Instagram A post shared by Prince Harry (Info) (@harry.dukeofsussex) Многумина кралски лица за Daily Mail изјавиле

Бакингемската палата против објавувањето  на мемоарите на принцот Хари

Бакингемската палата против објавувањето на мемоарите на принцот Хари

Англија – По вестите дека британскиот принц Хари ги пишува своите мемоари, Бакингемската палата излезе со свој коментар. Имено, претставник на палатата за „Пипл“ кажа дека принцот неодамна зборувал приватно со кралското семејство за објавување на книгата, додавајќи дека тој нема да добие дозвола од палатата за проектот. Во понеделникот, „Пенгвин рандом

Бакингемската палата со коментар за мемоарите на принцот Хари

Бакингемската палата со коментар за мемоарите на принцот Хари

По вестите дека британскиот принц Хари ги пишува своите мемоари, Бакингемската палата излезе со свој коментар. Имено, претставник на палатата за „Пипл” кажа дека принцот неодамна зборувал приватно со кралското семејство за објавување на книгата, додавајќи дека тој нема да добие дозвола од палатата за проектот. Во понеделникот, „Пенгвин рандом хаус”

Бакингемската палата со коментар за мемоарите на принцот Хари

Бакингемската палата со коментар за мемоарите на принцот Хари

По вестите дека британскиот принц Хари ги пишува своите мемоари, Бакингемската палата излезе со свој коментар. Имено, претставник на палатата за „People“ кажа дека принцот неодамна зборувал приватно со кралското семејство за објавување на книгата, додавајќи дека тој нема да добие дозвола од палатата за проектот. Во понеделникот беше објавено дека принцот

Бакингемската палата со коментар за мемоарите на принцот Хари

Бакингемската палата со коментар за мемоарите на принцот Хари

По вестите дека британскиот принц Хари ги пишува своите мемоари, Бакингемската палата излезе со свој коментар. Имено, претставник на палатата за „Пипл“ кажа дека принцот неодамна зборувал приватно со кралското семејство за објавување на книгата, додавајќи дека тој нема да добие дозвола од палатата за проектот. Во понеделникот, „Пенгвин рандом хаус“

Бакингемската палата со коментар за мемоарите на принцот Хари

Бакингемската палата со коментар за мемоарите на принцот Хари

Бакингемската палата со коментар за мемоарите на принцот Хари По вестите дека британскиот принц Хари ги пишува своите мемоари, Бакингемската палата излезе со свој коментар. Имено, претставник на палатата за „Пипл“ кажа дека принцот неодамна зборувал приватно со кралското семејство за објавување на книгата, додавајќи дека тој нема да добие дозвола од

Бакингемската палата со коментар за мемоарите на принцот Хари

Бакингемската палата со коментар за мемоарите на принцот Хари

– По вестите дека британскиот принц Хари ги пишува своите мемоари, Бакингемската палата излезе со свој коментар. Имено, претставник на палатата за „Пипл“ кажа дека принцот неодамна зборувал приватно со кралското семејство за објавување на книгата, додавајќи дека тој нема да добие дозвола од палатата за проектот. Во понеделникот, „Пенгвин рандом хаус“