притисни ентер »

Погледнете како ќе изгледа новата општинска зграда на Аеродром
Погледнете како ќе изгледа новата општинска зграда на Аеродром

Погледнете како ќе изгледа новата општинска зграда на Аеродром

Фото: Независен весник Општина Аеродром по повод 16 години од своето постоење го презентираше награденото идејно решение на конкурсот за проектирање нова општинска зграда. На видеото може да се види новата зграда, која за Општината ќе значи крај на високиот месечен наем, а за аеродромци – пристојни услови каде што ќе можат да ги добијат сите граѓански

А за роденден НОВА ЗГРАДА! Општина Аеродром реши да си се почести

А за роденден НОВА ЗГРАДА! Општина Аеродром реши да си се почести

Општина Аеродром денес слави 16 години од своето постоење, па по тој повод го презентираше и награденото идејно решение на конкурсот за проектирање нова општинска зграда. На видеото може да се види новата зграда, која за Општината ќе значи крај на високиот месечен наем, а за аеродромци – пристојни услови каде што ќе можат да ги добијат сите граѓански

Презентирана новата општинска зграда на Аеродром

Презентирана новата општинска зграда на Аеродром

Новата зграда, како што соопшти Општина Аеродром, ќе значи крај на високиот месечен наем, а за аеродромци – пристојни услови каде што ќе можат да ги добијат сите граѓански услуги.

Презентација на новата зградата за Општина Аеродром

Презентација на новата зградата за Општина Аеродром

Општина Аеродром по повод 16 години од своето постоење го презентираше награденото идејно решение на конкурсот за проектирање нова општинска зграда. На видеото може да се види новата зграда, која за Општината ќе значи крај на високиот месечен наем, а за аеродромци – пристојни услови каде што ќе можат да ги добијат сите граѓански услуги.

Како ќе изгледа новата зграда на Општина Аеродром

Како ќе изгледа новата зграда на Општина Аеродром

Општина Аеродром по повод 16 години од своето постоење го презентираше награденото идејно решение на конкурсот за проектирање нова општинска зграда. На видеото може да се види новата зграда, која за Општината ќе значи крај на високиот месечен наем, а за аеродромци – пристојни услови каде што ќе можат да ги добијат сите граѓански услуги, соопштија од

Видео-презентација на новиот изглед на зградата на Општина Аеродром

Видео-презентација на новиот изглед на зградата на Општина Аеродром

Општина Аеродром по повод 16 години од своето постоење го презентираше награденото идејно решение на конкурсот за проектирање нова општинска зграда. На видеото може да се види новата зграда, која за Општината ќе значи крај на високиот месечен наем, а за аеродромци - пристојни услови каде што ќе можат да ги добијат сите граѓански услуги.

Општина Аеродром за роденденот ќе си се почести со нова зграда

Општина Аеродром за роденденот ќе си се почести со нова зграда

Општина Аеродром по повод 16 години од своето постоење го презентираше награденото идејно решение на конкурсот за проектирање нова општинска зграда. На видеото може да се види новата зграда, која за Општината ќе значи крај на високиот месечен наем, а за аеродромци – пристојни услови каде што ќе можат да ги добијат сите граѓански услуги, соопштија од