притисни ентер »

Полн музеј – полно срце
Полн музеј – полно срце

Полн музеј – полно срце

Кураторските прошетки, насловени „Најново нормално“, покажуваат една многу важна работа – кога вистински се сака професијата, тоа несомнено дава плод. Тие се спој на љубовта кон Скопје и кон визуелната уметност и желбата за отворена комуникација и срдечно поврзување со луѓето Музејот на современата уметност викендов сподели фотографии што доловуваат