притисни ентер »

Аранудова: Кога почнав да пејам, не ни знаев дека татко ми е музичар
Аранудова: Кога почнав да пејам, не ни знаев дека татко ми е музичар

Аранудова: Кога почнав да пејам, не ни знаев дека татко ми е музичар

Во „Нешто конкретно” изминатава недела гости беа Кристина Арнаудова, Александар Јосифовски, Костадин Костадинов и Сања Васовиќ. Зборуваaa на тема Поддршка или критика – што не тера повеќе да успееме? Секако во студиото беа успешни луѓе, а тие раскажаа што сакале да бидат како мали, па дознавме дека градоначалникот мечтаел да биде пилот, а пејачката

Александар Јосифовски: Добив поголема поддршка откако признав дека имам проблем со алкохолот

Александар Јосифовски: Добив поголема поддршка откако признав дека имам проблем со алкохолот

Во „Нешто конкретно” изминатава недела гости беа Кристина Арнаудова, Александар Јосифовски, Костадин Костадинов и Сања Васовиќ. Зборувавме на тема Поддршка или критика – што не тера повеќе да успееме? Секако во студиото имавме успешни луѓе, а тие ни раскажаа што сакале да бидат како мали, па дознавме дека градоначалникот мечтаел да биде пилот, а пејачката

Кристина Аранудова: „Кога почнав да пејам не ни знаев дека татко ми е музичар“

Кристина Аранудова: „Кога почнав да пејам не ни знаев дека татко ми е музичар“

Во „Нешто конкретно“ изминатава недела гости беа Кристина Арнаудова, Александар Јосифовски, Костадин Костадинов и Сања Васовиќ. Зборувавме на тема Поддршка или критика - што нè тера повеќе да успееме? Секако, во студиото имавме успешни луѓе, а тие ни раскажаа што сакале да бидат како мали, па дознавме дека градоначалникот мечтаел да биде пилот, а пејачката

Александар Јосифовски: „Добив поголема поддршка откако признав дека имам проблем со алкохолот“

Александар Јосифовски: „Добив поголема поддршка откако признав дека имам проблем со алкохолот“

Во „Нешто конкретно“ минатава недела гости беа Кристина Арнаудова, Александар Јосифовски, Костадин Костадинов и Сања Васовиќ . Разговараа на темата „Поддршка или критика – што нè тера повеќе да успееме?“ И овој пат, Снеже Велков во студиото имаше успешни луѓе, кои раскажаа што сакале да бидат како мали, па дознавме дека градоначалникот мечтаел да биде

Кристина Аранудова: Кога почнав да пејам не ни знаев дека татко ми е музичар!

Кристина Аранудова: Кога почнав да пејам не ни знаев дека татко ми е музичар!

Во „Нешто конкретно“ изминатава недела гости беа Кристина Арнаудова, Александар Јосифовски, Костадин Костадинов и Сања Васовиќ. Зборувавме на тема Поддршка или критика – што не тера повеќе да успееме? Секако во студиото имавме успешни луѓе, а тие ни раскажаа што сакале да бидат како мали, па дознавме дека градоначалникот мечтаел да биде пилот, а пејачката

„Нешто конкретно“ – Кристина Аранудова: „Кога почнав да пеам не ни знаев дека татко ми е музичар!“

„Нешто конкретно“ – Кристина Аранудова: „Кога почнав да пеам не ни знаев дека татко ми е музичар!“

Во „Нешто конкретно” изминатава недела гости беа Кристина Арнаудова, Александар Јосифовски, Костадин Костадинов и Сања Васовиќ. Зборувавме на тема Поддршка или критика – што не тера повеќе да успееме? Секако во студиото имавме успешни луѓе, а тие ни раскажаа што сакале да бидат како мали, па дознавме дека градоначалникот мечтаел да биде пилот, а пејачката

Психијатар Сања Васовиќ:Само глуп и умрен не се менуваат

Психијатар Сања Васовиќ:Само глуп и умрен не се менуваат

Во „Нешто конкретно“ изминатава недела гости беа Кристина Арнаудова, Александар Јосифовски, Костадин Костадинов и Сања Васовиќ. Зборувавме на тема Поддршка или критика - што не тера повеќе да успееме? Секако во студиото имавме успешни луѓе, а тие ни раскажаа што сакале да бидат како мали, па дознавме дека градоначалникот мечтаел да биде пилот, а пејачката