притисни ентер »

Да знаев, немаше да одам таму: Хадид по грабежот во Грција
Да знаев, немаше да одам таму: Хадид по грабежот во Грција

Да знаев, немаше да одам таму: Хадид по грабежот во Грција

Манекенките Џиџи и Бела Хадид неодамна ја шокираа јавноста откако признаа дека некој ги ограбил на грчкиот остров Миконос, додека уживале на одмор. По грабежот, Џиџи го критикуваше островот па на социјалните мрежи напиша: „Не дозволувајте Инстаграм да ве прелаже, не ограбија. Повеќе нема да вратам. Не би ви препорачала да заминете таму, трошете ги

Ограбената манекенка за местото кое го посетуваат и Македонците: Не ги трошете парите таму

Ограбената манекенка за местото кое го посетуваат и Македонците: Не ги трошете парите таму

Супермоделот Џиџи Хадид се заколна дека никогаш повеќе нема да се врати на грчкиот остров Миконос откако таа и нејзината сестра беа ограбени додека биле излезени. „Не му дозволувајте на Инстаграм да ве излаже. Нè ограбија. Никогаш не се враќаме. Не го препорачувам. Потрошете ги парите на некое друго место“, напиша Џиџи на Инстаграм. Бела и Џиџи биле

По грабежот во Грција, Џиџи Хадид ја критикуваше земјата што живее од туризам

По грабежот во Грција, Џиџи Хадид ја критикуваше земјата што живее од туризам

Моделите Џиџи (24) и Бела (22) Хадид неодамна ја шокираа јавноста откако признаа дека некој ги ограбил на грчкиот остров Миконос додека уживале на одмор. По грабежот, Џиџи го критикуваше островот и на социјалната мрежа напиша: „Не дозволувајте Инстаграм да ве измами, тие нè ограбија. Никогаш нема да се вратам. Јас не би препорачала да одите таму, трошете

По грабежот во Грција, Џиџи Хадид ја критикуваше земјата што живее од туризам

По грабежот во Грција, Џиџи Хадид ја критикуваше земјата што живее од туризам

Моделите Џиџи (24) и Бела (22) Хадид неодамна ја шокираа јавноста откако признаа дека некој ги ограбил на грчкиот остров Миконос додека уживале на одмор. По грабежот, Џиџи го критикуваше островот и на социјалната мрежа напиша: „Не дозволувајте Инстаграм да ве измами, тие нè ограбија. Никогаш нема да се вратам. Јас не би препорачала да одите таму, трошете

По грабежот во Грција, Џиџи Хадид ја критикуваше земјата што живее од туризам

По грабежот во Грција, Џиџи Хадид ја критикуваше земјата што живее од туризам

Моделите Џиџи (24) и Бела (22) Хадид неодамна ја шокираа јавноста откако признаа дека некој ги ограбил на грчкиот остров Миконос додека уживале на одмор. По грабежот, Џиџи го критикуваше островот и на социјалната мрежа напиша: „Не дозволувајте Инстаграм да ве измами, тие нè ограбија. Никогаш нема да се вратам. Јас не би препорачала да одите таму, трошете

По грабежот во Грција, Џиџи Хадид ја критикуваше земјата што живее од туризам

По грабежот во Грција, Џиџи Хадид ја критикуваше земјата што живее од туризам

Моделите Џиџи (24) и Бела (22) Хадид неодамна ја шокираа јавноста откако признаа дека некој ги ограбил на грчкиот остров Миконос додека уживале на одмор. По грабежот, Џиџи го критикуваше островот и на социјалната мрежа напиша: „Не дозволувајте Инстаграм да ве измами, тие нè ограбија. Никогаш нема да се вратам. Јас не би препорачала да одите таму, трошете

По грабежот во Грција, Џиџи Хадид ја критикуваше земјата што живее од туризам

По грабежот во Грција, Џиџи Хадид ја критикуваше земјата што живее од туризам

Моделите Џиџи (24) и Бела (22) Хадид неодамна ја шокираа јавноста откако признаа дека некој ги ограбил на грчкиот остров Миконос додека уживале на одмор. По грабежот, Џиџи го критикуваше островот и на социјалната мрежа напиша: „Не дозволувајте Инстаграм да ве измами, тие нè ограбија. Никогаш нема да се вратам. Јас не би препорачала да одите таму, трошете

Џиџи Хадид: „Немојте да летувате таму, потрошете ги вашите пари на друго место!“

Џиџи Хадид: „Немојте да летувате таму, потрошете ги вашите пари на друго место!“

ИЗВОР Скопје24 | август 14, 2019 Манекенката Џиџи Хадид (24) си ветила дека нејзината нога повеќе никогаш нема да стапне таму. Се работи за грчкиот остров Миконос. Нејзината одлука таа ја донеал откако со нејзината сестра Бела (23) биле ограбени во текот на престојот во некоја луксузна вила. Крадецот провалил во нивната вила и украл накит, гардероба,

Зошто Американската манекенка „ја замрази“  Грција?

Зошто Американската манекенка „ја замрази“ Грција?

Американската манекенка Џиџи Хадид (24) си ветила дека нејзината нога повеќе никогаш нема да стапне таму. Се работи за грчкиот остров Миконос. Нејзината одлука таа ја донеал откако со нејзината сестра Бела (23) биле ограбени во текот на престојот во некоја луксузна вила. Крадецот провалил во нивната вила и украл накит, гардероба, чанти и очила, пренесуваат

Манекенката Џиџи бесно порачува:“Не летувајте на Миконос“!

Манекенката Џиџи бесно порачува:“Не летувајте на Миконос“!

ИЗВОР Скопје24 | август 13, 2019 Познатата 24-годишна манекенка Џиџи Хадид порачува дека никој не треба да оди да летува на грчкиот остров Миконос. Својата одлука ја донела откако со нејзината помлада сестра Бела биле ограбени во некоја луксузна вила. Крадецот провалил во нивната вила и украл накит, гардероба, чанти и очила, кога сестрите биле на плажа,