притисни ентер »

Можно е Volvo да понуди атрактивен спортски автомобил
Можно е Volvo да понуди атрактивен спортски автомобил

Можно е Volvo да понуди атрактивен спортски автомобил

Иако шведскиот производител на автомобили не е толку тесно поврзан со возила со високи перформанси, како некои негови ривали од премиум лигата, тој сугерираше дека тие би можеле да понудат многу возбудлив спортски автомобил во иднина… Во изјава за Car Sales, главниот оперативен директор на Volvo, Бјорн Анвол (Bjorn Annwall), рекол дека е важно брендот