притисни ентер »

21 Уникатни акциони фигури какви сигурно не сте виделе со сега
21 Уникатни акциони фигури какви сигурно не сте виделе со сега

21 Уникатни акциони фигури какви сигурно не сте виделе со сега

Дан Полидорис е креатор на “Death by Toys“: бутик за акциони фигури, кој е специјализиран за уникатни, рачно изработени колекционерски хорор/култ апсурдни фигури. Погледнете ги овие специфични уметнички дела подолу: