притисни ентер »

Кумановец наместо во самоизолација отишол во Австрија
Кумановец наместо во самоизолација отишол во Австрија

Кумановец наместо во самоизолација отишол во Австрија

СВР Куманово поднесе кривична пријава против М.С.(50) од с.Лопате, кумановско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време не епидемија". СВР Куманово поднесе кривична пријава против М.С.(50) од с.Лопате, кумановско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување

Велешанец за време на пандемија организирал свадба во својот двор

Велешанец за време на пандемија организирал свадба во својот двор

СВР Велес поднесе кривична пријава против Р.Д.(41) од Велес, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија". СВР Велес поднесе кривична пријава против Р.Д.(41) од Велес, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи

Организирале свадба во двор среде пандемија на коронавирус

Организирале свадба во двор среде пандемија на коронавирус

СВР Велес поднесе кривична пријава против Р.Д.(41) од Велес, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“. „На 08.05.2020, во периодот од 12.30 до 17.30 часот на ул.„Богдан Каракостев“ пријавениот, и покрај прописите донесени со Одлука на Влада, организирал свадба во

Среде епидемија со коронавирусот, правеле свадба во двор во Велес

Среде епидемија со коронавирусот, правеле свадба во двор во Велес

СВР Велес поднесе кривична пријава против Р.Д.(41) од Велес, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“. „На 08.05.2020, во периодот од 12.30 до 17.30 часот на ул.„Богдан Каракостев“ пријавениот, и покрај прописите донесени со Одлука на Влада, организирал свадба во

Жител од с. Лопате наместо да биде во изолација заминал за Австрија, велешанец организирал свадба во дворот од куќата

Жител од с. Лопате наместо да биде во изолација заминал за Австрија, велешанец организирал свадба во дворот од куќата

СВР Куманово поднесе кривична пријава против М.С.(50) од с.Лопате, кумановско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време не епидемија“. На 12.06.2020, од страна на Центарот за јавно здравје бил доставен список во СВР Куманово, во кој се наоѓал  пријавениот, а при извршена контрола

Среде епидемија велешани правеле свадба во двор

Среде епидемија велешани правеле свадба во двор

СВР Велес поднесе кривична пријава против Р.Д.(41) од Велес, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“. На 08.05.2020, во периодот од 12.30 до 17.30 часот на ул.„Богдан Каракостев“ пријавениот, и покрај прописите донесени со Одлука на Влада, организирал свадба во дворот

Кривична против лице кое организирало свадба во двор среде епидемија на коронавирус

Кривична против лице кое организирало свадба во двор среде епидемија на коронавирус

СВР Велес поднесе кривична пријава против Р.Д.(41) од Велес, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“. „На 08.05.2020, во периодот од 12.30 до 17.30 часот на ул.„Богдан Каракостев“ пријавениот, и покрај прописите донесени со Одлука на Влада, организирал свадба во

Правеле свадба во двор во Велес среде епидемија на коронавирус

Правеле свадба во двор во Велес среде епидемија на коронавирус

Правеле свадба во двор во Велес среде епидемија на коронавирус СВР Велес поднесе кривична пријава против Р.Д.(41) од Велес, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“. На 08.05.2020, во периодот од 12.30 до 17.30 часот на ул.„Богдан Каракостев“ пријавениот, и покрај

Требало да биде во домашна изолација во Куманово, а тој заминал во Австрија

Требало да биде во домашна изолација во Куманово, а тој заминал во Австрија

Требало да биде во домашна изолација во Куманово, а тој заминал во Австрија СВР Куманово поднесе кривична пријава против М.С.(50) од с.Лопате, кумановско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време не епидемија“. На 12.06.2020, од страна на Центарот за јавно здравје бил доставен

Кумановец, заразен со корона вирусот, наместо да седи во изолација, заминал за Австрија

Кумановец, заразен со корона вирусот, наместо да седи во изолација, заминал за Австрија

Жител на кумановското село Лопате доби кривична пријава, бидејќи наместо да седи во изолација, по позитивен тест на Ковид-19, тој заминал за Австрија. -СВР Куманово поднесе кривична пријава против М.С.(50) од с.Лопате, кумановско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време не епидемија“