притисни ентер »

Генералниот директор на Њујорк тајмс заминува од весникот со пакет на акции од 40 милиони долари
Генералниот директор на Њујорк тајмс заминува од весникот со пакет на акции од 40 милиони долари

Генералниот директор на Њујорк тајмс заминува од весникот со пакет на акции од 40 милиони долари

Пакетот акции во сопственост на генералниот директор на американскиот весник Њујорк тајмс, Марк Томпсон, кој треба да замине од функција во септември, чини 37 милиони долари. Сумата на уделот на Томпсон во весникот изданието ја пресмета повикувајќи се на годишниот книговодствен извештај на Њујорк тајмс. Според тие податоци, тој поседува 788 илјади

Генералниот директор на Њујорк тајмс заминува од весникот со пакет на акции од 40 милиони долари

Генералниот директор на Њујорк тајмс заминува од весникот со пакет на акции од 40 милиони долари

Пакетот акции во сопственост на генералниот директор на американскиот весник Њујорк тајмс, Марк Томпсон, кој треба да замине од функција во септември, чини 37 милиони долари. Сумата на уделот на Томпсон во весникот изданието ја пресмета повикувајќи се на годишниот книговодствен извештај на Њујорк тајмс. Според тие податоци, тој поседува 788 илјади

Генералниот директор на Њујорк тајмс заминува од весникот со пакет на акции од 40 милиони долари

Генералниот директор на Њујорк тајмс заминува од весникот со пакет на акции од 40 милиони долари

Пакетот акции во сопственост на генералниот директор на американскиот весник Њујорк тајмс, Марк Томпсон, кој треба да замине од функција во септември, чини 37 милиони долари. Сумата на уделот на Томпсон во весникот изданието ја пресмета повикувајќи се на годишниот книговодствен извештај на Њујорк тајмс. Според тие податоци, тој поседува 788 илјади

Генералниот директор на Њујорк тајмс заминува од весникот со пакет на акции од 40 милиони долари

Генералниот директор на Њујорк тајмс заминува од весникот со пакет на акции од 40 милиони долари

Пакетот акции во сопственост на генералниот директор на американскиот весник Њујорк тајмс, Марк Томпсон, кој треба да замине од функција во септември, чини 37 милиони долари. Сумата на уделот на Томпсон во весникот изданието ја пресмета повикувајќи се на годишниот книговодствен извештај на Њујорк тајмс. Според тие податоци, тој поседува 788 илјади

Генералниот директор на Њујорк тајмс заминува од весникот со пакет на акции од 40 милиони долари

Генералниот директор на Њујорк тајмс заминува од весникот со пакет на акции од 40 милиони долари

Пакетот акции во сопственост на генералниот директор на американскиот весник Њујорк тајмс, Марк Томпсон, кој треба да замине од функција во септември, чини 37 милиони долари. Сумата на уделот на Томпсон во весникот изданието ја пресмета повикувајќи се на годишниот книговодствен извештај на Њујорк тајмс. Според тие податоци, тој поседува 788 илјади

Првиот човек на Њујорк тајмс заминува од весникот со сопственички удел од 37 милиони долари

Првиот човек на Њујорк тајмс заминува од весникот со сопственички удел од 37 милиони долари

Пакетот акции во сопственост на генералниот директор на американскиот весник Њујорк тајмс, Марк Томпсон, кој треба да замине од функција во септември, чини 37 милиони долари. Сумата на уделот на Томпсон во весникот изданието ја пресмета повикувајќи се на годишниот книговодствен извештај на Њујорк тајмс. Според тие податоци, тој поседува 788 илјади

Генералниот директор на Њујорк тајмс заминува од весникот со пакет на акции од 40 милиони долари

Генералниот директор на Њујорк тајмс заминува од весникот со пакет на акции од 40 милиони долари

Пакетот акции во сопственост на генералниот директор на американскиот весник Њујорк тајмс, Марк Томпсон, кој треба да замине од функција во септември, чини 37 милиони долари. Сумата на уделот на Томпсон во весникот изданието ја пресмета повикувајќи се на годишниот книговодствен извештај на Њујорк тајмс. Според тие податоци, тој поседува 788 илјади

Генералниот директор на „Њујорк тајмс“ заминува со пакет акции вредни 37 милиони долари

Генералниот директор на „Њујорк тајмс“ заминува со пакет акции вредни 37 милиони долари

Пакетот акции во сопственост на генералниот директор на американскиот весник „Њујорк тајмс“, Марк Томпсон, кој треба да замине од функција во септември, чини 37 милиони долари. Сумата на уделот на Томпсон во весникот изданието ја пресмета повикувајќи се на годишниот книговодствен извештај на „Њујорк тајмс“. Според тие податоци, тој поседува 788 илјади

Генералниот директор на Њујорк тајмс заминува од весникот со пакет на акции од 40 милиони долари

Генералниот директор на Њујорк тајмс заминува од весникот со пакет на акции од 40 милиони долари

Пакетот акции во сопственост на генералниот директор на американскиот весник Њујорк тајмс, Марк Томпсон, кој треба да замине од функција во септември, чини 37 милиони долари. Вашингтон, 10 август 2020 (МИА) – Пакетот акции во сопственост на генералниот директор на американскиот весник Њујорк тајмс, Марк Томпсон, кој треба да замине од функција во септември,