притисни ентер »

Брижит ќе го чека дома: Макрон во Белград ќе дојде без првата дама
Брижит ќе го чека дома: Макрон во Белград ќе дојде без првата дама

Брижит ќе го чека дома: Макрон во Белград ќе дојде без првата дама

Емануел Макрон кој утре ќе биде во официјална посета на Србија, во Белград ќе дојде без неговата сопруга Брижит. Нема официјална информација зошто првата дама ќе остане во Париз која инаку го следи на сите официјални настапи. Брижит е 24 години постара од Макрон и му била професорка. Родителите на Макрон не можеле да се поминат со тоа нивниот син да

Брижит ќе го чека дома: Макрон во Белград ќе дојде без првата дама

Брижит ќе го чека дома: Макрон во Белград ќе дојде без првата дама

Емануел Макрон кој утре ќе биде во официјална посета на Србија, во Белград ќе дојде без неговата сопруга Брижит. Нема официјална информација зошто првата дама ќе остане во Париз која инаку го следи на сите официјални настапи. Брижит е 24 години постара од Макрон и му била професорка. Родителите на Макрон не можеле да се поминат со тоа нивниот син да

ПОКРАЈ 4.000 СПЕЦИЈАЛЦИ И ЛЕГИЈА НА СТРАНЦИ: Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

ПОКРАЈ 4.000 СПЕЦИЈАЛЦИ И ЛЕГИЈА НА СТРАНЦИ: Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

За обезбедување на францускиот претседател Емануел Макрон кој на 15 јули доаѓа во официјална посета на Србија ќе бидат применети посебни безбедносни мерки. Макрон ќе се чува со т.н систем „непробоен дијамант“ што подразбира заштита во секој момент и во секој агол. За неговата безбедност ќе се грижат дури 4.000 полициајци, српски специјалци како и припадници

Макрон во Белград ќе го чуваат 4.000 српски специјалци и ЛЕГИЈА НА СТРАНЦИ

Макрон во Белград ќе го чуваат 4.000 српски специјалци и ЛЕГИЈА НА СТРАНЦИ

Четири илјади специјалци на српската полиција и армија ќе се грижат за безбедноста на францускиот претседател Емануел Макрон за време на неговиот престој во Белград следната недела. Мерките за безбедност ќе бидат на највисоко ниво.

ПОКРАЈ 4.000 СПЕЦИЈАЛЦИ И ЛЕГИЈА НА СТРАНЦИ: Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

ПОКРАЈ 4.000 СПЕЦИЈАЛЦИ И ЛЕГИЈА НА СТРАНЦИ: Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

За обезбедување на францускиот претседател Емануел Макрон кој на 15 јули доаѓа во официјална посета на Србија ќе бидат применети посебни безбедносни мерки. Макрон ќе се чува со т.н систем „непробоен дијамант“ што подразбира заштита во секој момент и во секој агол. За неговата безбедност ќе се грижат дури 4.000 полициајци, српски специјалци како и припадници

Макрон во Белград ќе дојде без сопругата, ќе го чуваат 4.000 специјалци и Легијата на странци

Макрон во Белград ќе дојде без сопругата, ќе го чуваат 4.000 специјалци и Легијата на странци

Четири илјади специјалци на српската полиција и армија ќе се грижат за безбедноста на францускиот претседател Емануел Макрон за време на неговиот престој во Белград следната недела. Мерките за безбедност ќе бидат на највисоко ниво. Покрај тоа, неколку десетици припадници на францускита безбедносни служби веќе пристигнаа во Белград каде што ги координираат

Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

Мерките за безбедност ќе бидат на највисоко ниво. Макрон ќе се чува со т.н систем „непробоен дијамант“ што подразбира заштита во секој момент и во секој агол. За безбедноста на францускиот претседател Емануел Макрон за време на неговиот престој во Белград следната недела ќе се грижат четири илјади специјалци на српската полиција и армија како и припадници

Макрон во Србија ќе чуваат 4.000 специјалци и Легија на странците.

Макрон во Србија ќе чуваат 4.000 специјалци и Легија на странците.

Четири илјади специјалци на српската полиција и армија ќе се грижат за безбедноста на францускиот претседател Емануел Макрон за време на неговиот престој во Белград следната недела. Мерките за безбедност ќе бидат на највисоко ниво. Покрај тоа, неколку десетици припадници на францускита безбедносни служби веќе пристигнаа во Белград каде што ги координираат

НЕВИДЕН СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:  Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

НЕВИДЕН СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

За обезбедување на францускиот претседател Емануел Макрон кој на 15 јули доаѓа во официјална посета на Србија ќе бидат применети посебни безбедносни мерки. Макрон ќе се чува со т.н систем „непробоен дијамант“ што подразбира заштита во секој момент и во секој агол. За неговата безбедност ќе се грижат дури 4.000 полициајци, српски специјалци како и припадници

Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

За обезбедување на францускиот претседател Емануел Макрон кој на 15 јули доаѓа во официјална посета на Србија ќе бидат применети посебни безбедносни мерки. Макрон ќе се чува со т.н систем „непробоен дијамант“ што подразбира заштита во секој момент и во секој агол. За неговата безбедност ќе се грижат дури 4.000 полициајци, српски специјалци како и припадници