притисни ентер »

Познатиот пејач откри дека се оженил, и тоа со најдобрата другарка од детството
Познатиот пејач откри дека се оженил, и тоа со најдобрата другарка од детството

Познатиот пејач откри дека се оженил, и тоа со најдобрата другарка од детството

Британскиот кантавтор Ед Ширан открил дека од неодамна е во брак со својата дологодишна девојка и другарка од детство Шери Сиборн. Во интервјуто во кое ја открил тајната Ширан зборувал и за текстот на новата песна, која ја сними со Еминем и 50 Сент, „Remember My Name“, во која Чери ја нарекува своја сопруга. - Всушност ја напишав пред да се венчаме,

Познатиот пејач откри дека се оженил, и тоа со најдобрата другарка од детството

Познатиот пејач откри дека се оженил, и тоа со најдобрата другарка од детството

Британскиот кантавтор Ед Ширан открил дека од неодамна е во брак со својата дологодишна девојка и другарка од детство Шери Сиборн. Во интервјуто во кое ја открил тајната Ширан зборувал и за текстот на новата песна, која ја сними со Еминем и 50 Сент, „Remember My Name“, во која Чери ја нарекува своја сопруга. - Всушност ја напишав пред да се венчаме,

Ед Ширан ја ожени другарката од детство

Ед Ширан ја ожени другарката од детство

Ед Ширан и Чери Сиборн се познаваат откако биле деца, но почнале да се забавуваат дури во 2015 година, кога заедно заминале на журка која ја организирала пејачката Тејлор Свифт по повод американскиот Ден на независност – 4 јули. Британскиот кантавтор Ед Ширан откри дека од неодамна е во брак со својата другарка од детство Чери Сиборн. Во интервју Ширан

Ед Ширан се оженил со својата другарка од детство

Ед Ширан се оженил со својата другарка од детство

Британскиот кантавтор Ед Ширан откри дека од неодамна е во брак со својата другарка од детство Чери Сиборн. Во интервју Ширан зборувал за текстот на својата нова песна, која ја сними со Еминем и 50 Сент, „Remember My Name“, во која Чери ја нарекува своја сопруга. – Всушност ја напишав пред да се венчаме Чери и јас, но знаев дека ќе се венчаме пред

Ед Ширан се оженил со својата другарка од детство

Ед Ширан се оженил со својата другарка од детство

Британскиот ко-автор, Ед Ширан откри дека од неодамна е во брак со својата другарка од детството Чери Сиборн. Во интервју за „iHeartRadio“ говореше за текстот во неговата нова песна која ја снимал со Еминем и 50 Цент – „Remember My Name“, во која Чери ја нарекува своја сопруга. Всушност јас ја напишав пред јас и Чери да се венчаме, но знаев дека ќе

Ед Ширан се оженил со својата другарка од детство

Ед Ширан се оженил со својата другарка од детство

Британскиот кантавтор Ед Ширан откри дека од неодамна е во брак со својата другарка од детство Чери Сиборн. Во интервју Ширан зборувал за текстот на својата нова песна, која ја сними со Еминем и 50 Сент, „Remember My Name“, во која Чери ја нарекува своја сопруга. – Всушност ја напишав пред да се венчаме Чери и јас, но знаев дека ќе се венчаме пред

Ед Ширан се ожени.

Ед Ширан се ожени.

Британскиот кантавтор Ед Ширан откри дека од неодамна е во брак со својата другарка од детство Чери Сиборн. Во интервју Ширан зборувал за текстот на својата нова песна, која ја сними со Еминем и 50 Сент, „Remember My Name“, во која Чери ја нарекува своја сопруга. – Всушност ја напишав пред да се венчаме Чери и јас, но знаев дека ќе се венчаме пред

Ед Ширан се ожени со својата другарка од детство

Ед Ширан се ожени со својата другарка од детство

Британскиот кантавтор Ед Ширан откри дека од неодамна е во брак со својата другарка од детството Чери Сиборн. Во интервју Ширан зборувал за текстот на својата нова песна, која ја сними со Еминем и 50 Сент, „Remember My Name“, во која Чери ја нарекува своја сопруга. – Всушност ја напишав пред да се венчаме, но знаев дека ќе се венчаме пред песната да

Познатиот музичар се ожени со другарката од детството

Познатиот музичар се ожени со другарката од детството

Британскиот ко-автор, Ед Ширан откри дека од неодамна е во брак со својата другарка од детството Чери Сиборн. Ширан во интервју за „iHeartRadio“ говореше за текстот во неговата нова песна која ја снимал со Еминем и 50 Цент – „Remember My Name“, во која Чери ја нарекува своја сопруга. – Всушност јас ја напишав пред јас и Чери да се венчаме, но знаев

Ед Ширан се оженил со својата другарка од детство

Ед Ширан се оженил со својата другарка од детство

Британскиот кантавтор Ед Ширан откри дека од неодамна е во брак со својата другарка од детство Чери Сиборн. Во интервју Ширан зборувал за текстот на својата нова песна, која ја сними со Еминем и 50 Сент, „Remember My Name“, во која Чери ја нарекува своја сопруга. – Всушност ја напишав пред да се венчаме Чери и јас, но знаев дека ќе се венчаме пред