притисни ентер »

ОВР Кичево поднесе кривична пријава против Е.Д.(43) од Кичево
ОВР Кичево поднесе кривична пријава против Е.Д.(43) од Кичево

ОВР Кичево поднесе кривична пријава против Е.Д.(43) од Кичево

Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело  „овозможување употреба на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурзори“, ОВР Кичево поднесе кривична пријава против Е.Д.(43) од Кичево. На 18.01.2021 година, при претрес извршен во неговиот дом во Кичево, полициските службеници ја затекнале С.Ш.(61) од Швајцарија при користење дрога

Полицијата фатила на дело лица кои консумирале дрога во Свети Николе

Полицијата фатила на дело лица кои консумирале дрога во Свети Николе

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Свети Николе поднесе кривичнa пријавa против А.Ј.(30) од Свети Николе, поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело „овозможување употреба на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурзори“. На 20.09.2020 во 18,40 часот, од полициски службеници од ОВР Свети Николе во куќа во Свети

61-годишна жена од Швајцарија фатена како користи кокаин во Кичево

61-годишна жена од Швајцарија фатена како користи кокаин во Кичево

Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело  „овозможување употреба на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурзори“, ОВР Кичево поднесе кривична пријава против Е.Д.(43) од Кичево. На 18.01.2021 година, при претрес извршен во неговиот дом во Кичево, полициските службеници ја затекнале С.Ш.(61) од Швајцарија при користење дрога

Полицајци затекнале 61-годишна Швајцарка како конзумира кокаин „на гости“ во Кичево

Полицајци затекнале 61-годишна Швајцарка како конзумира кокаин „на гости“ во Кичево

Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело  „овозможување употреба на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурзори“, ОВР Кичево поднесе кривична пријава против Е.Д.(43) од Кичево, информира МВР. На 18.01.2021 година, при претрес извршен во неговиот дом во Кичево, полициските службеници ја затекнале С.Ш.(61) од Швајцарија при

61-годишна жена од Швајцарија фатена како консумира кокаин во Кичево

61-годишна жена од Швајцарија фатена како консумира кокаин во Кичево

Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело  „овозможување употреба на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурзори“, ОВР Кичево поднесе кривична пријава против Е.Д.(43) од Кичево. На 18.01.2021 година, при претрес извршен во неговиот дом во Кичево, полициските службеници ја затекнале С.Ш.(61) од Швајцарија при користење дрога

Шеесетгодишна жена затекната при консумирање кокаин во Кичево

Шеесетгодишна жена затекната при консумирање кокаин во Кичево

Шеесет иедногодишна жена од Швајцарија била затекната минатата седмица во Кичево при консумирање наркотици, покажало подоцнежното вештачење на запленетите предмети, соопшти во вторникот Министерството за внатрешни работи. Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело  „овозможување употреба на наркотични дроги, психотропни супстанции

Полицијата ги фатила на дело како се дрогираат со хероин- лице од Свети Николе си заработи кривична

Полицијата ги фатила на дело како се дрогираат со хероин- лице од Свети Николе си заработи кривична

Полицијата ги фатила на дело како се дрогираат со хероин- лице од Свети Николе си заработи кривична Надворешната канцеларија за криминалистички работи Свети Николе поднесе кривичнa пријавa против А.Ј.(30) од Свети Николе, поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело „овозможување употреба на наркотични дроги, психотропни супстанции и

61-годишна жена од Швајцарија фатена како користи кокаин во Кичево

61-годишна жена од Швајцарија фатена како користи кокаин во Кичево

61-годишна жена од Швајцарија фатена како користи кокаин во Кичево Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело  „овозможување употреба на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурзори“, ОВР Кичево поднесе кривична пријава против Е.Д.(43) од Кичево. На 18.01.2021 година, при претрес извршен во неговиот дом во Кичево, полициските

61-годишна жена од Швајцарија фатена како користи кокаин во Кичево

61-годишна жена од Швајцарија фатена како користи кокаин во Кичево

Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело  „овозможување употреба на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурзори“, ОВР Кичево поднесе кривична пријава против Е.Д.(43) од Кичево. На 18.01.2021 година, при претрес извршен во неговиот дом во Кичево, полициските службеници ја затекнале С.Ш.(61) од Швајцарија при користење дрога