притисни ентер »

Просечна плата во Регулаторната комисија за домување е 1.500 евра
Просечна плата во Регулаторната комисија за домување е 1.500 евра

Просечна плата во Регулаторната комисија за домување е 1.500 евра

Од 18.174 денари просечна месечна нето-плата кај административните државни службеници во Секретаријатот за спроведување на Рамковниот договор до 90.215 денари просечна месечна нето-плата во Регулаторната комисија за домување е движењето на платите во јавната администрација, покажува анализата направена од Фондацијата за демократија на Вестминстер во

Административците со плати од 300 до 1.500 евра – далеку над македонскиот просек

Административците со плати од 300 до 1.500 евра – далеку над македонскиот просек

Просечната месечна нето-плата во администрацијата се движи од 18.174 денари до 90.215 денари, покажува анализата направена од Фондацијата за демократија на „Вестминстер“ во рамките на проектот „Поддршка на македонската парламентарна реформа “. Анализата покажува дека најголеми средства за бруто и нето плати по вработен на месечно ниво во 2016 година

Платата на административците од 300 до 1500 евра, далеку над македонскиот просек

Платата на административците од 300 до 1500 евра, далеку над македонскиот просек

Просечната месечна нето-плата во администрацијата се движи од 18.174 денари до 90.215 денари, покажува анализата направена од Фондацијата за демократија на „Вестминстер“ во рамките на проектот „Поддршка на македонската парламентарна реформа “. Анализата покажува дека најголеми средства за бруто и нето плати по вработен на месечно ниво во 2016 година

1.500 ЕВРА Е ПРОСЕЧНА ПЛАТА ВО РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА ЗА ДОМУВАЊЕ, НАЈВИСОКА ВО ДРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЈА

1.500 ЕВРА Е ПРОСЕЧНА ПЛАТА ВО РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА ЗА ДОМУВАЊЕ, НАЈВИСОКА ВО ДРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЈА

Највисоки плати во јавната администрација добиваат вработените во Регулаторната комисија за домување, каде просечната нето плата во 2016 изнесува 90.125 денари, додека најмали плати земаат вработените во Секретаријатот за спроведување на Рамковниот договор, каде просечната нето плата истата година била 18.174 денари. Овие податоци се од анализата „Движење

Од 18 до 90 илјади денари се движат платите на јавната администрација

Од 18 до 90 илјади денари се движат платите на јавната администрација

Од 18.174 денари просечна месечна нето плата кај административните државни службеници во Секретарјатот за спроведување на Рамковниот договор  до 90.215 денари просечна месечна нето плата во Регулаторната комисија за домување е движењето на платите во јавната администрација, покажува анализата направена од Фондацијата за демократија на Вестминстер во

Административците со плати од 300 до 1.500 евра – далеку над македонскиот просек

Административците со плати од 300 до 1.500 евра – далеку над македонскиот просек

Просечната месечна нето-плата во администрацијата се движи од 18.174 денари до 90.215 денари, покажува анализата направена од Фондацијата за демократија на „Вестминстер“ во рамките на проектот „Поддршка на македонската парламентарна реформа “. Анализата покажува дека најголеми средства за бруто и нето плати по вработен на месечно ниво во 2016 година

Платите во администрацијата од 18 илјади до 90 илјади денари месечно

Платите во администрацијата од 18 илјади до 90 илјади денари месечно

Од 18.174 денари просечна месечна нето плата кај административните државни службеници во Секретаријатот за спроведување на Рамковниот договор до 90.215 денари просечна месечна нето плата во Регулаторната комисија за домување е движењето на платите во јавната администрација, покажува анализата направена од Фондацијата за демократија на Вестминстер во

Анализа на Вестминстер: Просечната плата во јавната администрација од 18.174 до 90.215 денари

Анализа на Вестминстер: Просечната плата во јавната администрација од 18.174 до 90.215 денари

Скопје, 16 мај 2018 (МИА) - Од 18.174 денари кај административните државни службеници во Секретарјатот за спроведување на Рамковниот договор до 90.215 денари во Регулаторната комисија за домување е движењето на просечна месечна нето плата во јавната администрација, покажува анализата направена од Фондацијата за демократија на Вестминстер во рамките

Анализа на Вестминстер: Просечната плата во јавната администрација од 18.174 до 90.215 денари

Анализа на Вестминстер: Просечната плата во јавната администрација од 18.174 до 90.215 денари

Скопје, 16 мај 2018 (МИА) - Од 18.174 денари кај административните државни службеници во Секретарјатот за спроведување на Рамковниот договор до 90.215 денари во Регулаторната комисија за домување е движењето на просечна месечна нето плата во јавната администрација, покажува анализата направена од Фондацијата за демократија на Вестминстер во рамките

Платите во администрацијата од 18.000 до 90.000 денари месечно

Платите во администрацијата од 18.000 до 90.000 денари месечно

Од 18.174 денари просечна месечна нето плата кај административните државни службеници во Секретаријатот за спроведување на Рамковниот договор до 90.215 денари просечна месечна нето плата во Регулаторната комисија за домување е движењето на платите во јавната администрација, покажува анализата направена од Фондацијата за демократија на Вестминстер во