притисни ентер »

Експертите тврдат: Ова се главните причини поради кои жените одбиваат секс!
Експертите тврдат: Ова се главните причини поради кои жените одбиваат секс!

Експертите тврдат: Ова се главните причини поради кои жените одбиваат секс!

Додека на мажите вообичаено им требаат 5 секунди за да се расположат за секс, кај жените изговорите се почести. Има повеќе точни одговори на прашањето зошто некои жени често одбиваат секс, а не е „ме боли глава.“ Сè се сведува на 5 причини: Имала напорен ден на работа 75% од жените признаваат дека кога имаат стрес на работното место, по враќањето од

Експертите тврдат: Ова се главните причини поради кои жените одбиваат секс!

Експертите тврдат: Ова се главните причини поради кои жените одбиваат секс!

Додека на мажите вообичаено им требаат 5 секунди за да се расположат за секс, кај жените изговорите се почести. Има повеќе точни одговори на прашањето зошто некои жени често одбиваат секс, а не е „ме боли глава.“ Сè се сведува на 5 причини: Имала напорен ден на работа 75% од жените признаваат дека кога имаат стрес на работното место, по враќањето од