притисни ентер »

Микроневерство – Изневерувањето без секс е најновиот „тренд“ што многумина го прифаќаат
Микроневерство – Изневерувањето без секс е најновиот „тренд“ што многумина го прифаќаат

Микроневерство – Изневерувањето без секс е најновиот „тренд“ што многумина го прифаќаат

Дали има простор за загриженост или флертувањето со луѓе кои не ви се партнери, понекогаш, до одредена мера, е добро за вашата врска? Во првите неколку месеци од врската најверојатно ги чувствувате „пеперутките во стомак“ и одвај чекате да добиете порака од саканата личност. Меѓутоа, по некое време тоа возбудување почнува да бледнее и може да паднете

Дали отворената врска на далечина е добра идеја?

Дали отворената врска на далечина е добра идеја?

Доколку со партнерот живеете на различни места и сте размислувале да се гледате со други луѓе, сигурно сте се запрашале дали ова е добра идеја. Важно е да имате на ум дека со текот на времето, нештата се менуваат, луѓето еволуираат и врските се развиваат на свој начин. Иако никој не може да ви каже кого и како треба да сакате, сосема нормално е да

Микроневерство е изневерување без секс

Микроневерство е изневерување без секс

Има ли место за грижа или флертувањето со луѓето што не се ваши партнери... ... понекогаш се добри за вашата врска? До одредена мера, се разбира...? Првите неколку месеци новите врски се неверојатни и чувствувате пеперутки во стомакот додека ја чекате неговата/нејзината следна порака. После некое време тоа возбудување почнува да бледее, па можете да