притисни ентер »

Некој пијаница си се шетал по улица и цело време ја пцуел Државата…
Некој пијаница си се шетал по улица и цело време ја пцуел Државата…

Некој пијаница си се шетал по улица и цело време ја пцуел Државата…

Некој пијаница си се шетал по улица и цело време ја пцуел Државата. Улава држава. Го слушнал некој полицаец и одма го привел во станица кај командирот и му кажал дека човекот викал дека државата е улава. Командирот го прашува човекот Зошто бе така си викал? а овој му одговорил. Да точно јас викав Улава држава ама не мислев за нашата викав за соседната