притисни ентер »

Скопјанка тешко повредена во автобус на ЈСП
Скопјанка тешко повредена во автобус на ЈСП

Скопјанка тешко повредена во автобус на ЈСП

МВР соопшти дека 51-годишна жена била тешко повредена во автобус на ЈСП откако за качила во возилото од задната врата. Вчера во 07:05 часот во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот „Кузман Јосифовски-Питу“ додека А.К.(51) од Скопје се качувала од задната врата во автобус на ЈСП број 35, управуван од З.П.(55) од Скопје, вратата се затворила и

Патничка тешко повредена во автобус на ЈСП

Патничка тешко повредена во автобус на ЈСП

Вчера утрината во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот “Кузман Јосифовски-Питу“ додека А.К.(51) од Скопје се качувала од задната врата во автобус на ЈСП број 35, управуван од З.П.(55) од Скопје, вратата се затворила. А.К. се здобила со тешка телесна повреда, констатирана во Градската општа болница “Св. Наум Охридски“. Се работи на расчистување

Тешко повредена жена во автобус на ЈСП, шоферот ја згмечил со вратата

Тешко повредена жена во автобус на ЈСП, шоферот ја згмечил со вратата

Вчера во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот “Кузман Јосифовски-Питу“ додека А.К.(51) од Скопје се качувала од задната врата во автобус на ЈСП број 35, управуван од З.П.(55) од Скопје, вратата се затворила. А.К. се здобила со тешка телесна повреда, констатирана во Градската општа болница “Св. Наум Охридски“. Се работи на расчистување на случајот

Тешко повредена жена во автобус на ЈСП, шоферот ја згмечил со вратата

Тешко повредена жена во автобус на ЈСП, шоферот ја згмечил со вратата

Вчера во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот “Кузман Јосифовски-Питу“ додека А.К.(51) од Скопје се качувала од задната врата во автобус на ЈСП број 35, управуван од З.П.(55) од Скопје, вратата се затворила. А.К. се здобила со тешка телесна повреда, констатирана во Градската општа болница “Св. Наум Охридски“. Се работи на расчистување на случајот

Патничка тешко повредена во автобус на ЈСП

Патничка тешко повредена во автобус на ЈСП

Патничка тешко повредена во автобус на ЈСП Вчера утрината во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот “Кузман Јосифовски-Питу“ додека А.К.(51) од Скопје се качувала од задната врата во автобус на ЈСП број 35, управуван од З.П.(55) од Скопје, вратата се затворила. А.К. се здобила со тешка телесна повреда, констатирана во Градската општа болница “Св

Патничка тешко повредена во автобус на ЈСП

Патничка тешко повредена во автобус на ЈСП

Вчера утрината во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот “Кузман Јосифовски-Питу“ додека А.К.(51) од Скопје се качувала од задната врата во автобус на ЈСП број 35, управуван од З.П.(55) од Скопје, вратата се затворила. А.К. се здобила со тешка телесна повреда, констатирана во Градската општа болница “Св. Наум Охридски“. Се работи на расчистување

Шоферот ја згмечил со вратата - скопјанка повредена во автобус на ЈСП

Шоферот ја згмечил со вратата - скопјанка повредена во автобус на ЈСП

Во 07,05 часот во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот “Кузман Јосифовски-Питу“ додека 51-годишната А.К. од Скопје се качувала од задната врата во автобус на ЈСП број 35, управуван од 55-годишниот З.П. од Скопје, вратата се затворила и А.К. се здобила со тешка телесна повреда, констатирана во Градската општа болница “Св. Наум Охридски“. Се работи