притисни ентер »

Жените кои имаат поголем задник имаат големи здравствени придобивки
Жените кои имаат поголем задник имаат големи здравствени придобивки

Жените кои имаат поголем задник имаат големи здравствени придобивки

Според истражувачите, жените кои имаат поголем задник имаат низа здравствени предности за разлика од останатите. Едно ново истражување покажало дека жените со изразен и поголем задник се поотпорни на хронични болести. Истражувањето било спроведено во Универзитетот Оксфорд, и во него учествувале 16.000 жени. Резултатите покажале дека жените со голем

Само жените со изразена позадина ги имаат овие предности

Само жените со изразена позадина ги имаат овие предности

Истражувањето спроведено од Оксфорд потврдува дека жените со изразени и поголеми задници имаат поголема отпорност на хронични болести... Истражувањето е спроведено со 16.000 жени, а научниците дошле до заклучок дека жените со големи задници имаат понизок холестерол и повисоко ниво на омега-3 масни киселини, кои помагаат во подоброто функционирање