притисни ентер »

Приоритет им е да најдат нов приоритет
Приоритет им е да најдат нов приоритет

Приоритет им е да најдат нов приоритет

Македонија има многу проблеми. Од кој да се почне да се решаваат? Кој приоритетен? Тешко прашање, нели? Нашите функционери не знаат да го одговорат. Се трудат, кажуваат, ова е приоритет – она е приоритет, ама ниту тие стануваат вистински приоритети, ниту пак се решаваат. Едноставно немаат план и повеќегодишна стратегија: каде и како ја гледаат државата

Приоритет им е да најдат нов приоритет

Приоритет им е да најдат нов приоритет

Македонија има многу проблеми. Од кој да се почне да се решаваат? Кој e приоритетен? Тешко прашање, нели? Нашите функционери не знаат да го одговорат. Се трудат, кажуваат, ова е приоритет – она е приоритет, ама ниту тие стануваат вистински приоритети, ниту пак се решаваат. Едноставно немаат план и повеќегодишна стратегија: каде и како ја гледаат државата