притисни ентер »

Македонците не се откажуваат од дочек на Нова година во странство: Најголем интерес за Копаоник и Белград
Македонците не се откажуваат од дочек на Нова година во странство: Најголем интерес за Копаоник и Белград

Македонците не се откажуваат од дочек на Нова година во странство: Најголем интерес за Копаоник и Белград

Состојбата и препораките се менуваат од ден во ден, но сепак има интерес за патувања надвор од земјава за новогодишните празници – велат од повеќе познати туристички агенции во земјава, пишува Фокус . И покрај лошата состојба со корона вирусот и преполните болници, голем број на граѓани не се откажуваат од дочекот на новата година во хотели во странство