притисни ентер »

Трагедиите се повторуваат, нова стравична експлозија на цистерна: 60 лица загинале додека собирале истечена нафта
Трагедиите се повторуваат, нова стравична експлозија на цистерна: 60 лица загинале додека собирале истечена нафта

Трагедиите се повторуваат, нова стравична експлозија на цистерна: 60 лица загинале додека собирале истечена нафта

Најмалку 12 лица загинаа во експлозија на превртена цистерна која што превезувала нафта во Нигерија, а повредени биле уште 22 лица кои што биле пренесени во болница со тешки изгореници. Експлозијата се случила откако повеќе луѓето се насобрале околу превртената цистерна за да ја соберат истечената нафта. Според изјавите на сведоци и неофицијални информации,

Експлозија на танкер за нафта во Нигерија, најмалку 12 загинати

Експлозија на танкер за нафта во Нигерија, најмалку 12 загинати

Најмалку 12 луѓе загинаа во експлозија на превртен танкер за нафта во Нигерија, соопшти полицијата. Повредени се најмалку 22 лица и пренесени во болница со тешки изгореници. Експлозијата се случила во момент кога десетици луѓе се собрале околу превртениот брод да исчистат нафта. Локални медиуми јавуваат за најмалку 60 загинати. – Полицијата извади

Во експлозија на танкер можно е да има дури 60 жртви

Во експлозија на танкер можно е да има дури 60 жртви

Повредени се најмалку 22 лица и се пренесени во болница со тешки изгореници. Експлозијата се случила кога неколку десетици лица се собрале околу превртениот танкер за да ја исчистат истечената нафта. Според сведоците , бројот на жртви би можел да достигне и 60. Тие велат дека тешко некој да ја преживеал несреќата , бидејќи се запалила и истечената

Експлозија на танкер за нафта во Нигерија, најмалку 12 загинати

Експлозија на танкер за нафта во Нигерија, најмалку 12 загинати

Најмалку 12 луѓе загинаа во експлозија на превртен танкер за нафта во Нигерија, соопшти полицијата. Повредени се најмалку 22 лица и пренесени во болница со тешки изгореници. Експлозијата се случила во момент кога десетици луѓе се собрале околу превртениот брод да исчистат нафта. Локални медиуми јавуваат за најмалку 60 загинати. – Полицијата извади

Експлозија на танкер за нафта во Нигерија, најмалку 12 загинати

Експлозија на танкер за нафта во Нигерија, најмалку 12 загинати

Најмалку 12 луѓе загинаа во експлозија на превртен танкер за нафта во Нигерија, соопшти полицијата. Повредени се најмалку 22 лица и пренесени во болница со тешки изгореници. Експлозијата се случила во момент кога десетици луѓе се собрале околу превртениот брод да исчистат нафта. Локални медиуми јавуваат за најмалку 60 загинати. – Полицијата извади

Експлозија на танкер за нафта во Нигерија, најмалку 12 загинати

Експлозија на танкер за нафта во Нигерија, најмалку 12 загинати

Експлозија на танкер за нафта во Нигерија, најмалку 12 загинати Најмалку 12 луѓе загинаа во експлозија на превртен танкер за нафта во Нигерија, соопшти полицијата. Повредени се најмалку 22 лица и пренесени во болница со тешки изгореници. Експлозијата се случила во момент кога десетици луѓе се собрале околу превртениот брод да исчистат нафта. Локални

Експлозија на танкер за нафта во Нигерија, најмалку 12 загинати

Експлозија на танкер за нафта во Нигерија, најмалку 12 загинати

Најмалку 12 луѓе загинаа во експлозија на превртен танкер за нафта во Нигерија, соопшти полицијата. Повредени се најмалку 22 лица и пренесени во болница со тешки изгореници. Експлозијата се случила во момент кога десетици луѓе се собрале околу превртениот брод да исчистат нафта. Локални медиуми јавуваат за најмалку 60 загинати. – Полицијата извади

Експлозија на танкер за нафта во Нигерија, најмалку 12 загинати

Експлозија на танкер за нафта во Нигерија, најмалку 12 загинати

Абуџа, 12 јануари 2019 (МИА) – Најмалку 12 луѓе загинаа во експлозија на превртен танкер за нафта во Нигерија, соопшти полицијата. Повредени се најмалку 22 лица и пренесени во болница со тешки изгореници. Експлозијата се случила во момент кога десетици луѓе се собрале околу превртениот брод да исчистат нафта. Локални медиуми јавуваат за најмалку 60

Експлозија на танкер за нафта во Нигерија, најмалку 12 загинати

Експлозија на танкер за нафта во Нигерија, најмалку 12 загинати

Најмалку 12 луѓе загинаа во експлозија на превртен танкер за нафта во Нигерија, соопшти полицијата. Повредени се најмалку 22 лица и пренесени во болница со тешки изгореници. Експлозијата се случила во момент кога десетици луѓе се собрале околу превртениот брод да исчистат нафта. Локални медиуми јавуваат за најмалку 60 загинати. – Полицијата извади