притисни ентер »

Има 26 години, девојките лудуваат по него, а тој сè уште е невин
Има 26 години, девојките лудуваат по него, а тој сè уште е невин

Има 26 години, девојките лудуваат по него, а тој сè уште е невин

Поранешниот рагбист Колтон Андервуд, е ѕвезда во новата сезона на американското риалити шоу „Bachelor“.  Американскиот Господин Совршен, отворено призна дека на 26 години сè уште е невин. Иако, тој рекол дека не сака од тоа да направи голема галама, изгледа дека продукцијата одлучила сосема спротивно. „Девица сум, но тоа е само мал дел од она што навистина

Американски „Господин Совршен“ има 26 години и сè уште е девица: „Чекам да се заљубам“

Американски „Господин Совршен“ има 26 години и сè уште е девица: „Чекам да се заљубам“

Американскиот Господин Совршен, Колтон Андервуд отворено признал дека на 26 години сè уште е невин. Иако поранешниот фудбалски играч истакнал дека не сака од тоа да направи голема галама, изгледа дека продукцијата одлучила сосема спротивно. „Невин сум, но тоа е само мал дел од она што навистина сум“, рекол во најновото шоу, кое започнало да се прикажува