притисни ентер »

Се сомневате ли дека ве шпионираат? Не сте далеку од вистината
Се сомневате ли дека ве шпионираат? Не сте далеку од вистината

Се сомневате ли дека ве шпионираат? Не сте далеку од вистината

Вработените на Ring имале пристап кон снимките на безбедносните камери, додека дел од директорите и инженерите имале пристап кон преносот во живо со таквите камери - сето тоа без знаење на корисниците. Во борбата за освојување на смарт домови, Amazon минатата година за повеќе од милијарда долари ја презема компанијата Ring, која произведува безбедносни

Се сомневате дека ве шпионираат? Овој шокантен извештај покажува дека можеби сте во право

Се сомневате дека ве шпионираат? Овој шокантен извештај покажува дека можеби сте во право

Во борба за освојување на паметните домови, “Amazon” минатата година ја презел компанијата “Ring” за повеќе од една милијарда долари, а истата произведува сигурносни камери и паметни ѕвона за врати со камери. Благодарение на инсталираните камери и сензорите за движење, сопствениците на домовите ќе добијат известување секој пат кога некој ќе се појави