притисни ентер »

Питон нападнат со повеќе од 500 крлежи спасен во Австралија
Питон нападнат со повеќе од 500 крлежи спасен во Австралија

Питон нападнат со повеќе од 500 крлежи спасен во Австралија

Човек во Австралија спаси питон кој беше пронајден со стотици крлежи. Змијата, за кој мислевме  дека е болна и обложена со паразити, лежеше во базен во дворот на Голд Коуст во Квинсленд. Ветеринарот ја отстранил змијата и ја зел на лекување во клиника за дивиот свет. Ветеринарите отстранија повеке од 500 крлежи од змијата, и се очекува да оздрави –

Морничава глетка: Пронајден питон кој бил на тешки маки - на неговата кожа имало вистински ужас

Морничава глетка: Пронајден питон кој бил на тешки маки - на неговата кожа имало вистински ужас

Спасувачи на змии во Австралија спасиле питон кој бил прекриен со стотци крлежи. Питонот кој бил многу болен бил фатен во базен во двор во Квинсленд. Професионалниот фаќач на змии го спасил питонот,  и му ги отстранил крлежите па го однел во ветеринарна клиника . Спасувачот Тони Харисон вели дека отстранил дури 500 крлежи од питонот на кој му дале

Во базен во двор пронашле питон, на неговата кожа живеел вистински ужас

Во базен во двор пронашле питон, на неговата кожа живеел вистински ужас

Спасувачи на змии во Австралија спасиле питон кој бил прекриен со стотци крлежи. Питонот кој бил многу болен бил фатен во базен во двор во Квинсленд. Професионалниот фаќач на змии го спасил, ги отстраник крлежите и ја однел во ветеринарна клиника . Спасувачот на змијата, Тони Харисон вели дека отстранил дури 500 крлежи од питонот на кој му дале име