притисни ентер »

BENTLEY EXP 100 GT во чест на 100 роденден на брендот!
BENTLEY EXP 100 GT во чест на 100 роденден на брендот!

BENTLEY EXP 100 GT во чест на 100 роденден на брендот!

Моделот што ја прославува 100 годишнината на марката и го најавува изгледот на GT автомобилите од иднината е пред нас … Футуристичкиот концепт што еден ден сигурно ќе заживее и ќе се појави на патиштата ширум светот ја покажува воизијата на компанијата за нејзините GT креации. Концепт автомобилот Bentley EXP 100 GT гледа на иднината н а луксузната

Како Bentley го замислува „кралот на патиштата“ од иднината?

Како Bentley го замислува „кралот на патиштата“ од иднината?

Британскиот производител на луксузни автомобили Bentley го откри концептот EXP 100 GT, кој претставува визија за уличен суперавтомобил што би требало да се појави најрано во 2035 година. Иако 2035 година звучи доста далечна, автомобилските компании не оставаат ништо на случајноста и веќе прават планови за моделите кои ќе се произведуваат во наредната

Bentley EXP 100 GT: Моделот кој прославува 100 години од компанијата и ја најавува иднината на GT автомобилите

Bentley EXP 100 GT: Моделот кој прославува 100 години од компанијата и ја најавува иднината на GT автомобилите

Овој футуристички концепт на Bentley открива во кој правец ќе се движи дизајнот на идните GT модели на британскиот производител. По повод 100 годишнината од основањето на Bentley, Британците го претставија футиристичкиот концепт Bentley EXP 100 GT. Овој концепт јасно ни дава до знаење дека Bentley во иднина ќе се фокусира кон автономијата и електричната

Како Bentley го замислува „гран туризмо“ автомобилот на иднината

Како Bentley го замислува „гран туризмо“ автомобилот на иднината

Bentley го откри концептот EXP 100 GT кој претставува визија на возило кое ќе се појави на патиштата во 2035. година. Иако можеби 2035. година ни се чини далечна, автомобилските компании веќе сега прават планови за моделите кои ќе се произведуваат за 15-тина години. Bentley по повод 100 години од основањето на оваа компанија го претстави футуристичкиот

Поглед кон иднината на Bentley со електричниот EXP 100 GT Concept

Поглед кон иднината на Bentley со електричниот EXP 100 GT Concept

Британскиот производител го претстави концептот наречен EXP 100 GT, кој е целосно електричен и луксузен крстосувач дизајниран да ја покаже како ќе изгледаат моделите на брендот во 2035 година. Новиот EXP 100 GT исто така ја одбележува 100 годишнината на компанијата и располага со целосно електричен погон со четири електрични мотори, систем за векторска