притисни ентер »

Анѓушев и Бектеши на 15. Виенски економски форум
Анѓушев и Бектеши на 15. Виенски економски форум

Анѓушев и Бектеши на 15. Виенски економски форум

Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев и министерот за економија Крешник Бектеши денеска ќе учествуваат на 15-от Виенски економски форум. На форумот се најавени теми за интеграцијата во ЕУ на земјите од Западен Балкан, преку дигитализација до зголемување на регионална соработка. Вицепремиерот Анѓушев ќе присуствува на официјалниот работен

Анѓушев и Бектеши на 15. Виенски економски форум

Анѓушев и Бектеши на 15. Виенски економски форум

Австрија- Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев и министерот за економија Крешник Бектеши денеска ќе учествуваат на 15-от Виенски економски форум. На форумот се најавени теми за интеграцијата во ЕУ на земјите од Западен Балкан, преку дигитализација до зголемување на регионална соработка. Вицепремиерот Анѓушев ќе присуствува на официјалниот

Анѓушев и Бектеши на 15. Виенски економски форум

Анѓушев и Бектеши на 15. Виенски економски форум

Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев и министерот за економија Крешник Бектеши денеска ќе учествуваат на 15-от Виенски економски форум. На форумот се најавени теми за интеграцијата во ЕУ на земјите од Западен Балкан, преку дигитализација до зголемување на регионална соработка. Вицепремиерот Анѓушев ќе присуствува на официјалниот работен

Анѓушев и Бектеши на 15. Виенски економски форум

Анѓушев и Бектеши на 15. Виенски економски форум

Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев и министерот за економија Крешник Бектеши денеска ќе учествуваат на 15-от Виенски економски форум. На форумот се најавени теми за интеграцијата во ЕУ на земјите од Западен Балкан, преку дигитализација до зголемување на регионална соработка. Вицепремиерот Анѓушев ќе присуствува на официјалниот работен

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

– Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев и министерот за економија Крешник Бектеши денеска ќе учествуваат на 15-от Виенски економски форум. 8:30/19 ноември/2018 – Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев и министерот за економија Крешник Бектеши денеска ќе учествуваат на 15-от Виенски економски форум. На форумот се најавени теми за

Анѓушев и Бектеши на 15. Виенски економски форум

Анѓушев и Бектеши на 15. Виенски економски форум

Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев и министерот за економија Крешник Бектеши денеска ќе учествуваат на 15-от Виенски економски форум. Анѓушев и Бектеши на 15. Виенски економски форум